Menu

Ice cream roll paradise

Ice cream roll paradise

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ontstaan van de opgerolde ijsrollen liefde

Hoe het weer ook kan uitvallen in Nederland, te warm of nog vaker koud, niks staat mij in weg met de liefde voor het rollen van ijs. Dit is de manier om werkelijk te genieten. Op dit moment ben je bekend met het product of heb je het geluk dat je het hier tegenkomt. Wij delen het graag, aangezien deze nieuwe manier van ijs maken een sensatie waar je meteen weg van zal zijn. De ambachtelijke bereiding van dit overheerlijke product is ontstaan in het paradijs, namelijk het exotische Thailand.

Hoe worden ijsrollen bereid?

Stel je maakt een aardbeienijsje. Je legt een verse aardbei op de ijskoude plaat van -23° C, hier giet je een melkbasis overheen. Dan pak je de spatels en meng je de melkbasis met de aardbei, consistent en snel hakken zorgt ervoor dat er lucht in het ijs komt. Smeer het ijs over de ijskoude plaat. Hier voegen we eventueel nog chocolade of caramelsaus toe. Wacht precies lang genoeg… En rol het ijs van de plaat. Het resultaat: een heerlijk ijsje zoals op de foto's te zien is!

Gerechten

Wat is een ijsrol?

De bereiding gaat als volgt: wij gieten een melkbasis op een ijskoude plaat van -25° C, en in een bereiding van ongeveer een minuut kan men hier prachtige rolletjes ijs van maken. In dit proces kunnen allerlei producten toegevoegd worden, om het lekkerder, of nog gezonder te maken. (bijvoorbeeld chocolade, aardbeien, stukjes koek, banaan, te veel op om te noemen.)

We hebben 2 soorten ijsmachines, 1 met 2 ijsplaten en een kleine met 1 ijsplaat. De kleine ijsmachine kan in elke lift en door elke deur heen dus dat is ideaal bij weinig ruimte of moeilijk te komen plekken.

Chef's specials

We maken elk ijsje weer vers klaar op de ijskoude plaat. Hierdoor proef je een ijsje zoals nooit tevoren.

Ook de bereiding van het ijsje is een bijzondere show, dit is niet uit te leggen in woorden, dit moet je een keer meemaken!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  120 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Amersfoort + 100 km
 • KvK nummer:
  77502035

Onze crew

Wij zijn een jong & dynamisch team. Met liefde en passie voor ijs.

In te huren voor elk soort event, partij of gelegenheid.

Video's

Ice cream roll paradise

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Bijzonder"

  10,0

  Bijzondere smaak, niet verwacht dat het zo fris was! Vooral met aardbei smaak erg lekker.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  24-04-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ice cream roll paradise
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck