Menu

Danny's Bratwurst

Danny's Bratwurst

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Het begon allemaal éen jaar terug. Wij waren opzoek naar een leuk idee dat ons erg geschikt zou staan. Daar was het dan, De foodtruck. Omdat wij en vele andere graag Duitsland ingaan om alleen al dat lekkere broodje bratwurst te eten, hebben wij besloten het naar Nederland te brengen. Zo willen wij het ook toegankelijker maken voor de mensen die daar ook iets van lusten, maar niet dicht bij de grens wonen. De foodtruck staat sinds 17 Februari 2022 klaar om het allemaal waar te maken. Om dit met zoveel mogelijk mensen te delen hebben wij besloten door heel Nederland opdrachten op te pakken. Uiteraard hebben wij meer keuzes dan alleen de bratwurst. Wij bieden de wel bekende curryworst, krakauer, bockwurst, schnitzel, frikadelle en friet (pommes) ook aan.

Gerechten

Uiteraard hebben wij meer te bieden dan alleen de bratwurst. Ons menu bestaat uit bratwurst, currywurst, krakauer, bockwurst, schnitzel en de frikadelle. alles kan gecombineerd worden met een vers gebakken broodje of lekkere friet.

Chef's specials

De specialiteit is uiteraard de bratwurst! Wij hebben 3 verschillende bratwursten uitgedeeld aan 20 testpersonen. 17 daarvan kwamen uit op de bratwurst die we nu graag willen delen met jullie.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 4,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    81714742

Onze crew

Vader en zoon, oftewel Jordan en Danny! Met Danny achter de grill en Jordan achter de kassa zorgen wij er altijd voor dat het allemaal soepel draait.

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Video's

Foodtruck Danny's Bratwurst

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Curry wurst"

    9,3

    Prima en noch lekker ook noch
    wanneer kom je terug naar gennep

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-06-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Danny's Bratwurst
9,3
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck