Menu

Brio.

Brio.

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn brio! Twee jonge ondernemers, Guido de Groot en Rajeev Singh, met een passie voor koken. 
Na beiden jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de horeca, eerst als bijbaan naast onze studies en vervolgens als fulltimebaan, was het tijd om iets voor onszelf te beginnen. Al snel kwam het idee om vanuit onze eigen foodtruck brioche bollen te verkopen. Belegde brioche bollen natuurlijk. Wij gaan per 1 september van start met het verkopen op de Ten Katemarkt en de Albert Cuypmarkt.


Brioche brood is een steeds populairder wordend brood en steeds vaker te zien op menukaarten. Brio serveert in een esthetische verpakking belegde brioche bollen en is hiermee een uniek en aantrekkelijk broodjesconcept. Inspiratie voor gerechten doen wij op uit gerechten over de hele wereld en verwerken dit in één passende stijl. We maken zoete, warme en koude belegde brioche bollen en bieden daarmee voor ieder iets wils. 

Vanuit onze prachtige minimalistische foodtruck, komen wij graag bij u langs om u een onvergetelijke culinaire beleving te bezorgen!

Gerechten

Belegde brioche buns (zie foto's), sweets zoals brownies, madeleines en macarons. Daarnaast verse juices en smoothies.

Chef's specials

De belegde brioche buns!!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 10
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  77627563

Onze crew

Rajeev en Guido staan zij aan zij in de truck. Twee vrienden met een passie voor koken, service en de horeca. Door afronding onze HRM studie en SPH studie aan de HVA zijn wij allebei communicatief sterk en handelen zeer professioneel.

Wanneer wij langskomen, garanderen wij een fijne sfeer en een goed verloop van uw evenement.

Video's

Promo video

Beoordelingen

3 beoordelingen

 • "Lekkere broodjes"

  10,0

  Vandaag bij foodtruck als 1 van de eersten de brio grilled chicken en brownies besteld. Daarnaast kreeg ik er een gratis smoothie bij. Allemaal heel lekker

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  02-09-2021 |

 • "Heerlijke broodjes"

  10,0

  Hier eten gehaald voor de lunch. Ik had een brioche met gegrilde kip, avocado, aioli en pancetta. De kip was erg mals en goed op smaak, heerlijk broodje! Ook de "scottisch" brioche met frambozenjam en clotted cream was erg lekker! De jam is zelfgemaakt en dat proef je zeker!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  27-08-2021 |

 • "Super goede service bij BRIO!"

  10,0

  Ontzettend lekkere brioche broodjes gegeten, persoonlijk bezorgd door de BRIO boys! Wij hadden het hummus & grilled chicken broodje, welke we beide zouden aanraden! Als verassing kregen we madeleines en macarons bij onze bestelling. Heel tevreden!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  22-08-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Brio.
10,0
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck