Menu

Foodtruck Vuur en Vlam

Foodtruck Vuur en Vlam

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

VOLLEDIG VERZORGDE CATERING OP LOCATIE
Wil je echt kunnen genieten van je eigen event? Laat Foodtruck Vuur en Vlam het zware werk uit handen nemen, zodat jij achterover kunt zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen aan ons door te geven. Wij hebben een aantal gerechten zorgvuldig samengesteld. Laat ons weten welke gerechten je wilt laten serveren en welke extra’s je wilt. Heb je andere suggesties of wensen? Geef dat vooral aan ons door. Samen gaan we voor een unieke ervaring voor jou en je gasten.

Zowel achter de schermen als daarvoor zorgen wij van a tot z voor een onvergetelijk evenement. Zo maken we het plaatje compleet en hoef jij alleen te genieten.

UNIEKE CATERING OP LOCATIE VOOR EEN ZAKELIJK EVENEMENT
Maak van jouw zakelijke evenement een event waar iedereen het achteraf nog over heeft. Verras je werknemers of collega’s met een unieke ervaring. Wij komen met onze Foodtruck met aanhanger – voorzien van een grote BBQ/Smoker – jouw zakelijke evenement compleet maken. Niet alleen lekker eten, maar ook iets om over naar huis te schrijven. In de provincie Utrecht en Gelderland, maar ook daarbuiten, wij staan klaar waar jij dat wilt!

CATERING OP LOCATIE VOOR EEN UNIEK PARTICULIER FEEST
Ook voor particuliere feesten staat Foodtruck Vuur en Vlam voor u klaar. Wij komen bij jou op locatie het feest naar een hoger niveau tillen. Liefde gaat door de maag en met ons eten maak je er een onvergetelijk feest van. Laat je vrienden of familie genieten van smaakmakende catering. Vanuit onze foodtruck en aanhanger serveren wij vers eten om zo een unieke ervaring te bieden op ieder feest. Wij komen in de provincie Utrecht en Gelderland jouw feest compleet maken met het lekkerste eten. Precies wat jij wilt.

GERECHTEN
Vorige keer frietjes geserveerd en nu wel toe aan wat nieuws? Of wil je eens wat anders dan het gemiddelde evenement? Kies bij Foodtruck Vuur en Vlam voor de catering op locatie die jij echt lekker vindt.

Gerechten

Zalm
Moink Balls
Gambaspiezen
Hamburger
Pulled Chicken
Steak Chimmi
Steak Bali
Corn on the cob
Sausage met homemade saus
Salade with grilled cheese
Kipsaté met honing en sesam
Varkenshaas met brie
Verrassingsdessert

Chef's specials

Diverse amuses

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    200 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 6
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    90645847

Onze crew

Foodtruck Vuur en Vlam heeft een team van enthousiaste mensen, met een enorme passie voor BBQ-EN, roken en cooking op locatie. Bij Foodtruck Vuur en Vlam gaan we alleen voor het beste van het beste, hierdoor hebben wij een uniek assortiment. Wij doen ons uiterste best om uw feest en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen! De bediening bestaat uit geweldige dames en heren die gastvrij zijn en u volledig ontzorgen.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Foodtruck Vuur en Vlam
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck