Menu

Mobile BBQ

Mobile BBQ

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hot News!! Mobile BBQ is genomineerd voor de 24Kitchen Foodtruck Awards! Kijk op: [link]

Mobile BBQ is het adres voor een perfect verzorgde BBQ bij u thuis of op locatie. Een overheerlijk verzorgde BBQ met de beste vlees, vis en/of vegetarische gerechten volledig op uw smaak afgestemd. Ook zorgen we voor de juiste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken passend bij de door u gekozen gerechten. Een echte Culinaire BBQ? Of alleen Vingerfood? Misschien meer een Bourgondische insteek of een heel varken of lam aan het spit? Mobile BBQ verzorgt het voor u, vraagt u naar de mogelijkheden!

Gerechten

Wat dacht u van een Surf & Turf van Coquille met zacht-gegaard buikspek, ingelegde komkommer en een saus van kappertjes, Picanha, zo krachtig van smaak dat zelfs Brazilianen aangeven dat het de beste is die ze ooit gegeten hebben. Mobile BBQ maakt voor u de mooiste vlees, vis of vegetarische gerechten klaar in onze magnifieke Rotisserie/Grill.

Chef's specials

Kreeft, Picanha, Hamburgers of Zalm, Mobile BBQ maakt klaar wat u wilt eten.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  65823273

Onze crew

Mobile BBQ was finalist tijdens Grillmasters 2015, in 2003 kochten we onze eerst Big Green Egg. 1 van onze leden is op dit moment in opleiding bij de Slagers Vakopleiding (SVO) tot slager omdat alleen kennis ons verder zal brengen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Video's

The real Mobile BBQ

Workshop

Mobile BBQ

Beoordelingen

1 beoordeling

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Mobile BBQ
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck