Menu

BBQ-Xpress

BBQ-Xpress

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wilt u uw feest of evenement nét dat extraatje geven? Met onze BBQ-Xpress komen we uw feest graag opluisteren. Of het nu is voor een snelle hap (BBQ-Fun) of een meer culinaire aangelegenheid (BBQ-DeLuxe) met onze twee nieuwe concepten, geheel en al verzorgd door onze BBQ-Taxi, een ware blikvanger, steelt u elke show en kan uw feest niet meer stuk!

Wilt u eens beleven wat écht barbecueën betekent? Lees dan snel verder. Écht barbecueën is namelijk zoveel meer dan een willekeurig voorgegaard of gemarineerd stukje vlees opwarmen op een gasbarbecue. Nee, écht barbecueën gaat terug naar de oorsprong, terug naar hoe onze verre voorouders ooit hun gerechten bereidden. Veel van die kookkunsten zijn door de komst van moderne kooktechnieken in de vergetelheid geraakt. Maar gelukkig beheersen sommigen deze kunst nog tot in de perfectie. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is.

Graag nemen wij u mee op reis naar de wondere wereld van hoe barbecueën ooit bedoeld was. Wij komen dan ook graag bij u langs om u met de meest verrukkelijke gerechten te verwennen die wij in de loop der jaren tijdens onze reizen hebben verzameld. U zult zien dat écht barbecueën veel meer is dan een stukje vlees ‘cremeren’ (bbq-noeien), daar is ervaring, vakmanschap, jarenlang experimenteren, de beste ingrediënten, kwalitatief hoogwaardige houtskool en de juiste apparatuur voor nodig.

Met onze rijdende BBQ-catering komen wij graag bij u langs om u te overtuigen van de unieke smaak, waarbij u de natuurlijke smaken van de ingrediënten nog proeft en niet alleen de allesoverheersende rode/gele marinade uit de supermarkt.

Om deze authentieke BBQ-smaak te verkrijgen, maken wij gebruik van houtskool al dan niet in combinatie met fruitboomhout om de rook het juiste aroma te bezorgen. De onmisbare rook van hout(skool) zorgt voor de authentieke barbecuesmaak. Daar kan geen gasbarbecue tegenop!

BBQ-Xpress
Sint-Oedenrode (NB)
0413-47.21.33

Gerechten

Super mals gegrild vlees (vis) door unieke marinade.

Live voor u bereid boven een houtskoolvuur.

Ideaal voor grotere gezelschappen, zoals personeels-, buurt-, tuin- en dorpsfeesten.

Al mogelijk vanaf 7,50 euro per persoon (minimaal 150 personen).

 • Bekijk hier ons menu:

Chef's specials

Mediterrane BBQ

Wij werken volgens het principe "East meats West", waarbij we proberen het beste uit verschillende BBQ-culturen bij elkaar te brengen.

Dus de meer verfijnde Grieks-Italiaanse en Zuid-Amerikaanse manier van barbecueën aan enorme spiesen.

Ons Mediterrane BBQ-concept is evt. uit te breiden met een bijpassend rijstgerecht (soort paella, maar dan zonder vis). Erg lekker met gegrilde groente en heerlijk i.c.m. ander vlees van de BBQ (ribbetjes, worstjes, kipkluifjes, lamskoteletjes...).

Zonder vlees ook geschikt voor mensen die eens geen vlees willen (half-vegetarisch).

Live voor u bereid in een echte 'kazan' (hout gestookte vuuroven).

Dit is al mogelijk v.a. 20 euro p.p. (minimaal 75 personen).

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 10
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  59552905

Onze crew

Twee (of meer) gepassioneerde BBQ-liefhebbers.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

5 beoordelingen

 • "Bbq feest op 18 augustus"

  10,0

  Het is fijn om op bijzondere manier ontzorgd te worden t.a.v. bbq-en. Via BBQ-Xpress heb ik een op maat gemaakte vlees/-visassortiment laten samenstellen en week vantevoren doorgesproken. Op bbq feest zelf heb ik dit laten bereiden in combinatie met een kookdemonstratie van heerlijk rijstgerecht uit de kazan (vuuroven) wat exclusief is bij BBQ-Xpress. Naast het normale bbq vlees, was ook keuze voor betaalbare niet alledaagse bbq vlees, wat het geheel extra bijzonder maakt. Iedereen vond het lekker en vroegen al wanneer de volgende feest is. Al met al zeer geslaagd!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-08-2018 |

 • "Een noemenswaardige herinnering"

  8,0

  BBQ-Xpress heeft volledig naar onze tevredenheid invulling gegeven aan ons foodtruck event dat we hadden georganiseerd voor onze klanten en ons personeel.
  Ze waren goed voorbereid en de broodjes pulled pork en chicken waren goed gevuld en heel lekker.


  namens de directie van QP Project Consultancy

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-08-2018 |

 • "Buurtfeest"

  9,3

  Ondanks het slechte weer, is met de BBQ-Xpress foodtruck ons buurtfeest een groot succes geworden. Er was ruim voldoende, de kwaliteit overheerlijk en een prachtig concept. Alsof er een oude (stoom)locomotief in je tuin staat, fantastisch gewoon! zeker voor herhaling vatbaar.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  26-04-2018 |

 • "Verrassend!"

  9,3

  BBQ Express verzorgde afgelopen vorig jaar de BBQ tijdens onze Familiedag, Verrassend, Iedereen enthousiast, goed verzorgd en lekker Eten... maar wel veel... Ga zo door Bram!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  17-04-2018 |

 • "Lekkerrrr"

  10,0

  Verrukkelijk eten voor meer dan 160 man. De avond was super geslaagd!!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  13-04-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BBQ-Xpress
9,3
Op basis van 5 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck