Menu

The BBQ DJ

The BBQ DJ

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Deze custom made Amerikaanse Smoker is een échte eye-catcher op ieder evenement of feestje. Dankzij de grootte, de heerlijke geur die geproduceerd wordt tijdens het bereiden van eten, maar voornamelijk vanwege de opzet, het stoere design en de combinatie van Amerikaanse Smoker en Zuid-Afrikaanse Braai.

De meest eenvoudige gerechten krijgen zo'n geweldige smaak door het bereiden op deze smoker dat je gasten versteld zullen staan van wat ze proeven.

Dankzij de Zuid-Afrikaanse Braai i.c.m. de Amerikaanse Smoker is het mogelijk om zowel gerechten langzaam te garen als heel veel hitte te generen voor het creëren van bijvoorbeeld een mooie krokante steak!

Gerechten

Een echte Amerikaanse BBQ-smoker op hout gestookt, met een Zuid-Afrikaanse Braai achterop. Deze Braai wordt gestookt met echt Braaihout voor de ultieme BBQ beleving!

Gerechten als Pulled Pork, Brisket, Hamburgers, Worsten, Hot Dogs, buikspek, kip, grote steaks, alles is mogelijk en naar eigen wens in te vullen. Uiteraard zijn er ook vega varianten beschikbaar.

Deze smoker zorgt voor DE sfeer op ieder feestje, evenement, bruiloft of festival!

Chef's specials

De meeste gerechten worden langszaam gerookt, oftewel "Low 'n Slow" zoals ze in Amerika zeggen. Door deze langzame, langdurige garing op lage temperatuur behouden de producten de beste smaak, maar wordt er door het hout ook de echte rooksmaak aan toegevoegd wat de smaakpupillen een echte beleving geeft!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 30
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water
  • Bedieningsregio:
    Linschoten + 50 km
  • KvK nummer:
    78405149

Onze crew

De pitmaster zelf; The BBQ DJ, samen met hulp voor alle overige zaken.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

  • "BBQ "

    10,0

    Het eten is heerlijk. Als je deze man wat vraagt wordt het gewoon geregeld. Niets is te gek!Hij kan ook fantastisch vertellen over de sociale rubs die hij gebruikt. En de bereidingswijze. Had mn notitieboek mee moeten nemen hahaha maar ik hoop dat hij daar misschien nog een clinic / workshops in gaat geven want dat zou erg leuk zijn.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-01-2023 |

  • "BBQ Catering Smoker"

    10,0

    Super toffe smoker die het feest echt helemaal af maakt! Heerlijke broodjes pulled pork en hamburgers :-)!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-01-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
The BBQ DJ
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck