Menu

Maggie's on Fire foodtrucks

Maggie's on Fire foodtrucks

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij MaggiesonFire huur je de leukste foodtrucks voor je feest, evenement of festival.

Wij exploiteren 6 foodtrucks met Pizza ovens, BBQ smokers, Robuuste frieten, Belgische Wafels, Crepes, Barista & more. Onze trucks zijn echte eyecatchers, vaak vintage 4x4. Kijk op onze website voor het volledige aanbod!

Bekijk onze Big Red Tasty en Grill Sergeant als je op zoek bent naar een unieke foodtruck voor je feest of evenement.

Onze rollende keukens hebben in de afgelopen jaren al heel wat feesten en festivals mogen bezoeken. Onze (grote) houtgestookte ovens hebben voldoende capaciteit voor de grotere feesten en festivals.

Onze Robuuste frieten truck voorziet menig feest van heerlijke frites en snacks. Deze stoere klassieker uit 1970 is uniek in Nederland en een echte retro blikvanger.

Lees op onze website meer over Big Red Tasty. Dit is een imposante en unieke Engelse dubbeldekker. Deze kolos van 15ton heeft een dakterras voor 60 gasten. Met deze reus brengt je Londense dubbeldekker nostalgie naar je feest.

De Big Red Tasty is voorzien van vrijwel alle horeca apparatuur voor een geslaagd feest of evenement. TASTY is een understatement! Koelingen voor dranken en wijnen, een tapinstallatie voor premium en speciaal bieren, Belgische wafels, crepes of American pancakes. Diverse smaken ambachtelijk schepijs of toch een spectaculaire barbecue party met meerdere OFYR's op het upper deck? De foodtruck Big Red Tasty of onze andere trucks hebben het allemaal aan boord.

Grill Sergeant is misschien wel de meest stoere 4x4 USA BBQ truck van Nederland...ideaal voor grotere feesten en evenementen.

Wij verhuren ook tenten, steigerhout en inrichting voor (grotere) feesten en creëren daarmee de ultieme foodtruck beleving op je feest of evenement ! Bel voor meer informatie .

Gerechten

Houtgestookte Pizza
BBQ smoker gerechten
Grill / Hotdog / Classic smoked Wings en burgers
Robuuste frieten
Crepes
Belgische Wafels
Barista koffie
Biertap installatie, ook voor speciaal bier
Wijnen en overige dranken

In het najaar van 2019 lanceren wij grill-sergeant. Dit is een unieke custom smoker grill op een Amerikaanse legertruck. Foto’s volgen

Wij verhuren ook (grote) tenten , steigerhout en inrichting voor feesten en evenementen en creëren daarmee het ultieme festival gevoel bij je thuis, op de zaak of voor je bruiloft . Zie onze website.

Hygiëne en voedselveiligheid heeft bij ons de grootste prioriteit. Wij werken daarom met eigen koelwagens op onze partijen.

Chef's specials

Met onze trucks leveren wij een zeer divers assortiment aan heerlijke foodtruck producten. Zie onze website voor meer informatie.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  1000 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  65755561

Onze crew

Horeca is ons vak en naast onze 6 foodtrucks exploiteren wij diverse horecazaken. Met onze karakteristieke trucks, hoge kwaliteit en ons horecateam maken wij het verschil.

Onze koks, bediening en andere medewerkers zijn vaak werkzaam in onze andere horeca bedrijven en echte professionals.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Maggie's on Fire foodtrucks
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck