Met The Oysterman op jouw partij is er maar heel weinig nodig om je aan zee te wanen. De oesterman is namelijk de expert op het gebied van schaal- en schelpdieren en neemt de beste en lekkerste oesters mee voor jou en je gasten. Dit is veel meer dan enkel genieten van deze heerlijke delicatesse; dit is een beleving op zich!
Alles aan de foodtruck van The Oysterman is een ervaring. Een stoere, omgebouwde Land Rover doet nu dienst als mobiele oesterbar. De oestermannen en -meisjes van The Oysterman maken ter plekke de verse oesters open. Hier hoort uiteraard een mooie anekdote bij! Want wist je dat iedere soort oester een eigen verhaal, een eigen smaak en een eigen herkomst heeft? The Oysterman vertelt hier graag over.
Vanuit de foodtruck kunnen overigens nog veel meer zeevruchten geserveerd worden. Naast de rauwe, verste oesters worden er ook oesters gegrild. Hiervoor worden ze overgoten met een heerlijke mix van pecorino, Parmezaanse kaas, peterselie en knoflook. De vlammen geven de oesters een bijzondere smaak die je echt eens geproefd moet hebben. Laat je de hele catering door The Oysterman verzorgen, dan staan ook specialiteiten als gamba’s en gegrilde makreel op Japanse wijze en kreeft op het menu.
The Oysterman
"Oysterman, geweldig!"
Ben een visliefhebber, maar oesters......brrrr, niets voor mij.
Vorig jaar vertelde Roel mij, dat ik zijn oesters op zeker lekker zou vinden. Ok, als visliefhebber, ga je ervoor.
September 2018, heel voorzichtig eerst de gegrilde oesters geprobeerd, een explosie van smaak!! Werkelijk, dit had ik nooit verwacht, HEERLIJK!!
Ok, daarna, de rauwe oesters, daar gaat het uiteindelijk om.
Portie besteld, Roel heeft ze voor mij gekruid en tot mijn grote verbazing waren ze lekker!
Kan niet eens zeggen of ik de gegrilde of de rauwe lekkerder vond, ze waren simpelweg allebei lekker, er ging een wereld voor mij open.
Vandaag speciaal voor de oesters, van de Oysterman, naar Rrollend op het lange Voorhout gegaan.
Ik heb weer heerlijk genoten van zijn oesters, rauw en gegrild, gewoon TOP!
Roel bedankt,
Marjolein Hento
Service
Kwaliteit
Foodtruck concept
31-05-2019 | Marjolein Hento