Menu

Ministerie van Geluk

Ministerie van Geluk

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij het Ministerie van Geluk vind je geen vast menu. Wij kiezen namelijk voor een andere aanpak: wij passen ons vegan menu aan de wens van de gast aan. Vandaar geen naam die ons product omschrijft maar een naam die past bij ons concept: Het Ministerie van Geluk wil bijdragen aan het Bruto Nationaal Geluk (dieren inclusief) en van vegan eten worden wij gelukkig en geluk willen wij delen. Al onze producten zijn veganistisch (plant-based, plantaardig, vegan) en alle vegan grondstoffen zijn zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd vanwege hun eerlijke herkomst. Hierdoor verkleinen we samen onze ecologische voetafdruk. Tevens wordt alles geserveerd op biologisch afbreekbare disposables.

Het Ministerie van Geluk kan alles vegan maken, dus schroom niet om een aanvraag te doen. Van wafels tot hotnodogs, van popcorn tot andere snoeperijen en van Crispy mockduck tot Nacho's met tjeesiesaus. Niks is te gek en wij houden van een uitdaging.

Neem contact op via het formulier of via de mail: stephanie@[link]
of via mijn mobiel: [telefoonnummer]

Gerechten

Het Ministerie van Geluk kan alles vegan maken, dus schroom niet om een aanvraag te doen. Van wafels tot hotnodogs, van popcorn tot andere snoeperijen en van Crispy mockduck tot Nacho's met tjeesiesaus. Niks is te gek en wij houden van een vegan uitdaging.
We kunnen ook werken in een thema, denk aan een kleur, verschillende landen of smaken!

Chef's specials

De specialiteit van het Ministerie van Geluk is toch wel onze 'Crispy *uck'. 100% plantaardige, vegan Crispy Duck gemaakt van seitan. Heerlijk gemarineerd in soja en 5 kruiden met een krokant laagje. We serveren dit op een bagel, in een wrap of als salade, lekker met rucola, lente-ui, wortel, komkommer, taugé en onze - niet te versmaden - hoisinfantasiesaus.
Ook onze teriyaki is een favoriet van onze gasten! Seitan gemarineerd in teriyaki met sesam, spitskool, rode ui, komkommer en wat het helemaal bijzonder maakt is de lekkere mangochutney die we er bij serveren!

Sinds kort serveren we ook graag de vegan Kapsalon: de HAPSALON! Met frites, vegan gemarineerde shawarmareepjes, tjeesesaus, huisgemaakte knoflook- en srirachasaus, ijsbergsla, tomaat, komkommer, rode ui en komkommer

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    60 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 12,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Zoetermeer + 100 km
  • KvK nummer:
    72404833

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

10 beoordelingen

  • "Perfect voor een mooi feest"

    10,0

    Alles was super goed geregeld, de communicatie ging soepel en het eten was fantastisch, net als de uitstraling van de foodtruck zelf. Stephanie dacht met ons mee om het juiste menu samen te stellen voor het budget dat we voor ogen hadden. Er was veel keuze in gerechten. Deze foodtruck was onmisbaar op ons mooie feest.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-09-2020 |

  • "Personeeluitje SAW 12-9-20"

    10,0

    Iedereen was super tevreden Stephanie.
    Dank je wel voor het heerlijke eten!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-09-2020 |

  • "Voortreffelijk!"

    10,0

    De geweldige dame van Ministerie van Geluk presenteert het vegan eten op culinaire wijze.
    Het eten is smaakvol, kleurrijk en vernieuwend!
    De keuze uit het menu is breed en voor ieder wat wils.

    Wij genieten iedere keer weer van de heerlijk gerechten, en niet te vergeten ook van de gezellige meid in de truck!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-09-2020 |

  • "Geweldige en (h)eerlijke gerechten"

    10,0

    Ik heb meermalen de gerechten van Stephanie van het Ministerie van Geluk mogen ervaren. Zowel op festivals en evenementen als via persoonlijke bezorging aan huis. Dat laatste was met name tijdens de lockdown erg fijn !

    Stephanie heeft een passie voor (vegan/vegetarisch) eten en dat komt terug in hetgeen zij bereidt. Ik hoor mensen weleens zeggen dat vegan of vegetarisch eten saai is, geen smaak heeft of dat men vlees of vis mist. Daarvan is bij het Ministerie in elk geval geen sprake. En dat zeg ik als iemand die graag vlees en vis eet. De gerechten zitten vol smaak, mede door de sauzen die zij zelf maakt. De groentes zijn vers en van goede kwaliteit. Als je een gerecht met en vlees- of visvervanger eet dan is het verschil met het echt vlees of vis niet te merken. Sterker nog, de hapsalon (vegetarische kapsalon, met vegan kaas, een van mijn favorieten) is lekkerder dan een "echte" kapsalon.
    Verder is Stephanie een leuke en betrouwbare meid. Ik wens haar alle succes toe.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-07-2020 |

  • "Ministerie van Geluk laat je proeven hoe heerlijk de veganistische keuken is!"

    10,0

    Ministerie van Geluk laat je proeven hoe heerlijk de veganistische keuken is! Sinds ik haar verrukkelijke wraps, pokebowls - en laten we vooral niet de hapsalon vergeten - bestel, heb ik zo ook heel wat fanatieke vleeseters kennis laten maken met de kookkunsten van Stephanie. Ze zien nu in dat kiezen voor een veganistische maaltijd niet een kwestie is van iets moeten laten maar vooral een kwestie is van iets toevoegen. Het is puur genieten. En zo leuk om te zien hoe Ministerie van Geluk blijft experimenteren, blijft ontwikkelen en dat pas als het resultaat echt echt echt is waar ze naar op zoek was, wij haar geweldige creaties kunnen bestellen en dan steeds weer concluderen; 'ongelooflijk.....hoe doet ze dit?' En vooral twijfelen ...'Is dit niet toch gewoon vlees?'
    Heerlijk, eerlijk en gezond. Wat wil je nog meer? En nogmaals; die pokebowl en die hapsalon ...een must have.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-07-2020 |

  • "Heerlijk en eerlijk eten"

    8,7

    Vieren dat je 50 wordt in corona-tijd was een uitdaging. Niet teveel gasten, afstand houden, niet omhelzen. Maar het Ministerie van Geluk gaf mijn feestje net dat beetje extra waardoor het een superfeest werd. Heerlijk eten, voor ieder wat wils, en nog diervriendelijk ook. Veel complimenten gekregen. Het vlees werd niet gemist.

    De communicatie met Stefanie ging heel soepel en vanzelf. Afspraken waren helder. De foodtruck zag er verzorgd uit en gaf een gezellige sfeer. Omdat ik graag een feestelijke taart wilde, maar het Ministerie van Geluk die niet maakt, vond Stefanie een veganistische bakker bij haar in de buurt die een supertaart maakte en door haar op weg naar de feestlocatie werd opgehaald.
    Ik ben blij! En kan iedereen het Ministerie van Geluk aanraden.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-07-2020 |

  • "Mooie beleving"

    10,0

    Ministerie van Geluk staat voor een beleving! Ontzettend aardige mensen en heerlijk eten. Ik was ze elders tegengekomen en heb omdat het zo goed was bevallen MvG zelf eens uitgenodigd. Veel variatie en zelfs mijn kritische gasten waren lovend over het eten en het concept. De vriendelijkheid en gezelligheid van de dames droeg daar zeker aan bij :-) Een echte aanrader als je eens iets anders wilt! Ik zou MvG gerust nog eens boeken.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-01-2020 |

  • "Verjaardagsfeestje"

    10,0

    Wij hadden het ministerie van geluk gevraagd een maaltijd te verzorgen voor een kleine 100 mensen tijdens het feestje voor de 4 verjaardagen van ons gezin gezamenlijk.

    Het contact vooraf, tijdens en naderhand was goed en enthousiast. Het eten (mexicaans) was heerlijk.
    De gasten van 7 tot 87 jaar oud waren tevreden.

    Het concept sluit goed bij onze persoonlijke duurzame/biologische instelling.

    We zijn er een stukje gelukkiger van geworden! ;-)

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-09-2019 |

  • "Heerlijk eten, goed voor je Geluk "

    10,0

    Stefanie en haar assistente hebben ons tuinfeest (55 personen) met haar Ministerie van Geluk, gehuisvest in een vrolijke caravan, van een heerlijke maaltijd voorzien en tot een onvergetelijk gebeuren gemaakt. Meerdere soorten creatief vorm gegeven vegetarische en veganistische gerechten, die allemaal heerlijk waren, en waarbij je vlees niet mist ! Het enthousiasme en betrokkenheid van de dames is hartverwarmend; goede prijs / kwaliteit verhouding en bij het maken van offerte en verdere afspraken wordt creatief meegedacht en geadviseerd! Het Ministerie draagt echt bij aan je Geluk !

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-09-2019 |

  • "Waanzin zo lekker!!"

    10,0

    Nu al op meerdere festivals heb ik de caravan van het ministerie van geluk mogen tegenkomen. Elke keer serveren ze andere overheerlijke producten. Zo was het een keer Mexicaans en een andere keer bagels. Wauw, echt zo ontzettend lekker!! Ik weet wel dat als ze op een festival staan, waar ik ga eten!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-06-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ministerie van Geluk
9,9
Op basis van 10 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck