Menu

Ay Caray!

Ay Caray!

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ay Caray! is een Mexicaanse foodtruck en cateraar die je laat verrassen met authentieke Mexicaanse gerechten. Geen tex-mex maar mex-mex bij deze unieke foodtruck. Laat lekkere taco's, fajitas of nacho's met huisgemaakte guacamole serveren, of laat jezelf en je gasten verrassen door een frisse cactus salade!
De foodtruck is perfect voor feesten in privé-sfeer of bedrijfsborrels, maar ook voor iets grotere evenementen of bijvoorbeeld afhaalmaaltijden op een camping. Kok Gabriel zorgt ervoor dat je evenement onvergetelijk wordt en denkt graag met je mee!

Gerechten

TACOS & FAJITAS:
+ fajitas de pollo/res - tortilla met kipreepjes/beefreepjes en groente
+ taco al pastor - tortilla met gemarineerd varkenshaas en ananas
+ alambres de pollo - tortilla met kipstukjes, bacon, paprika, ui en kaas
+ taco de tinga - tortilla met pulled beef en zoetzure rode ui
+ taco de hongos - tortilla met champignons en oesterzwammen in huisgemaakte bbq-saus (vegan)
+ taco de berenjena - taco met gemarineerde aubergine (vegan)
+ taco de chile poblano - tortilla met poblano peper, mais, ui en crème fraiche (vegatarisch)
+ taco de camaron - tortilla met gambas
SALSAS, SNACKS & SALADES:
+ guacamole - dip van avocado, ui, tomaat en koriander
+ nachos met guacamole of salsa de queso
+ ensalada van cactus met feta
+ ceviche van gambas & mango
+ esquite de maíz - mais met creme fraiche, ui en chili poeder
NAGERECHTEN:
+ pastel de maíz - maistaart

Chef's specials

Meest typische Mexicaanse taco is de 'taco al pastor' (tortilla met gemarineerd varkenshaas en ananas). Deze mag niet ontbreken op uw feest! Maar ook de vegetarische 'taco poblano' (tortilla met poblano pepers, mais, ui en crème fraiche) is een ware lekkernij.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 17,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Zaandam + 100 km
  • KvK nummer:
    74254014

Onze crew

De man achter Ay Caray! is Gabriel Orozco, geboren in Guaymas, Sonora in Mexico (1972). Al op jonge leeftijd gaat hij aan de slag in restaurant La Hosteria de Santo Domingo, het oudste en bekendste restaurant van Mexico-Stad. Hier leert Gabriel alle kneepjes van het vak: van afwasser tot ober, en uiteindelijk als kok.
Op zijn 28e start hij in Oaxaca een eigen onderneming. In 2007 ontmoet hij in hier zijn toekomstige vrouw Stéphanie, uit Nederland. Voor de liefde verhuist hij naar Amsterdam waar hij al snel als kok begint in één van de eerste Mexicaanse restaurants van de stad: Roses Cantina.
Nu gaat Gabriel met zijn foodtruck Ay Caray! het land door en verzorgt hij heerlijke en authentieke Mexicaanse gerechten tijdens feesten, partijen en grotere evenementen.

Beoordelingen

4 beoordelingen

  • "Mexican party voor 105 mensen"

    10,0

    Ons Mexicaans feest was mede dankzij Ay Caray! een groot succes. Samen met Carlos en Antonio heeft Gabriel heerlijke taco’s geserveerd met kip, champignons en rund. Net zoals de esquites maiz vooraf met taco chips en heerlijke guacamole salsa. Zowel de voorbespreking als op feest zelf verliep alles heel goed en soepel. Gasten waren net als wijzelf heel enthousiast!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-10-2022 |

  • "Verjaardagsfeest"

    10,0

    Wat een smakelijke en feestelijke toevoeging aan ons tuinfeestje! In prettig overleg met Gabriel hebben we de hapjes samengesteld en het was een groot succes. Iedereen was enthousiast en we hebben genoten van het lekkere eten: de + ceviche van gambas & mango, esquite de maíz en fajitas de pollo en taco tinga de res. Allemaal zeer smakelijk. Een absolute aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-07-2022 |

  • "Personeelsfeest"

    10,0

    Ik heb Ay Caray voor een personeelsfeest van ca 80 man ingehuurd en was zeer tevreden met de service. Ze serveerden heerlijke hapjes en waren daarbij erg vriendelijk. Er was voor elk wat wils, ook de gasten hebben achteraf nog goede feedback gegeven. Zeker een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-10-2019 |

  • "Catering tuinfeest"

    10,0

    Voor mijn tuinfeest met circa 50 gasten heb ik foodtruck Ay Caray ingehuurd. We hebben heerlijke Mexicaanse hapjes gegeten. Gabriel weet van de diverse hapjes een mooi gekleurd feest te maken. Heerlijk afwisselend, mooi geserveerd en zeker voor ieder wat wils. Mijn gasten waren ook heel enthousiast. Ik zal Gabriel bij een volgend feest zeker weer inhuren.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-10-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ay Caray!
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck