Menu

De Pizza Chef

De Pizza Chef

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Deze Italiaanse Pizza Chef biedt een unieke beleving met een uniek gebouwde pizza foodtruck en authentieke Napolitaanse pizza's. Met zijn flexibele mobiele catering bereidt hij ter plekke pizza’s op traditionele wijze en volgens de regels van de Associazione Verace Pizza Napoletana. Dat betekent voortreffelijke pizza’s met exclusieve ingrediënten, ambachtelijk en met passie bereid in een originele Alfa Forni pizza steenoven. Onze pizza’s worden bereid volgens decennialange traditie, uiteraard volledig ambachtelijk en met uitzonderlijke ingrediënten. Dat betekent de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas en een coppa di parma van topkwaliteit. De bodem van iedere pizza wordt gemaakt van zuurdesemdeeg, dat maar liefst 48 uur rijst en fermenteert. Het resultaat: een verrukkelijke pizza met een zachte en dunne bodem, van binnen luchtig en knapperig van buiten.

Gerechten

Echte Napolitaanse pizza's op ambacthelijk wijze.
Met de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas, coppa di parma van topkwaliteit, en nog meer.

Chef's specials

Onze pizza's zijn volledig ambachtelijk en met uitzonderlijke ingrediënten. Dat betekent de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas en een coppa di parma van topkwaliteit. De bodem van iedere pizza wordt gemaakt van zuurdesemdeeg, dat maar liefst 48 uur rijst en fermenteert. Het resultaat: een verrukkelijke pizza met een zachte en dunne bodem, van binnen luchtig en knapperig van buiten.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  80 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 15
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  82578877

Onze crew

De Pizza Chef is een Italiaanse pizzabakker die opgegroeid is in een gezin waarin vader ieder weekend pizza’s bakte in een zelfgemaakte pizza oven. Gedreven door deze fantastische familietraditie en met een passie voor koken heeft hij de recepten van zijn vader geperfectioneerd. Door diverse studies, heuse pizza opleidingen en veel werkervaring tilt hij de samenstelling en smaak van zijn creaties naar een hoog niveau. Authenticiteit en traditie zijn daarbij een belangrijk aspect. Het resultaat is een excellent gerecht dat niet alleen heerlijk is, maar ook nog eens gezonder dan de gemiddelde pizza. Een bijzondere beleving, al is het alleen al door zijn uniek gebouwde mobiele pizzeria.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Video's

Perfecte Napolitaanse knapperig pizza!

De Pizza Chef

Beoordelingen

3 beoordelingen

 • "Magnifiek"

  10,0

  Wat hebben we genoten van deze Pizzachef: keurig op tijd, afspraken nagekomen, verzorgd en natuurlijk heerlijk gegeten! Joseph, je bent top!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  06-07-2022 |

 • "De perfecte pizza!"

  10,0

  Heerlijke pizza’s, ter plekke vers bereid. De bodem in combinatie met het beleg is heel lekker. De aanwezigheid van de foodtruck met de pizzabakkers zorgt voor een leuke en gezellige ambiance.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  19-01-2022 |

 • "De beste pizza die ik ooit heb gegeten"

  10,0

  Echt lekker knapperig deeg en mooie Italiaanse ingredienten! echt top!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  28-12-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Pizza Chef
10,0
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck