Menu

Crêperie Natuurlijk

Crêperie Natuurlijk

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij Crêperie Natuurlijk worden 100% biologische crêpes à la minute gebakken volgens Bretons recept. Met een biologisch honingbiertje als speciaal ingrediënt. De crêpe is een zeer dunne pannenkoek en wordt traditioneel gebakken op een grote gietijzeren plaat. Hierna wordt hij op de plaat belegd met bijvoorbeeld; huisgemaakte gezouten karamel, confituur, banaan met chocoladepasta of seizoensvruchten met slagroom.

Voor de hartige trek serveren we authentieke Bretonse Galettes. Dit is de hartige, krokante variant van de crêpe, gemaakt met het gezonde boekweitmeel. Onze favoriet; de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje

Gerechten

Crêperie Natuurlijk serveert heerlijk eten met een verhaal;

De ingrediënten zijn zoveel als mogelijk lokaal en vers ingekocht. Biologische uien voor de gekarameliseerde uienchutney komen van tuinderijen uit Tilburg e.o. Sinds 2021 heeft Crêperie natuurlijk zelfs een eigen moestuin bij ondernemingstuin 'Un Bietje Groen' in Tilburg.
De smaakvolle aardbeien, bramen, rode bessen die in de tuin groeien, hebben de hoofdrol in het menu en worden verwerkt tot beleg voor de flinterdunne flensjes.

De eieren, de melk en het vleeswaren zijn afkomstig van blije dieren, biologisch. De honing komt van eigen imkerij. De eitjes van Wokkie, Tokkie en Sokkie worden meegebakken bóven op jouw pannenkoek. Galette complete!

Chef's specials

Onze hartige favoriet: de Wokkie – Tokkie Special: kaas, bacon, uienchutney en een vers eitje van de medewerker van de maand. (Wokkie, Tokkie of Sokkie)

Onze zoete favoriet: crêpe met calvados appels en huisgemaakte caramel.
of :
Banoffee:
banaan en huisgemaakte caramel met slagroom. hmmmm

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  60 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 15,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Tilburg + 50 km
 • KvK nummer:
  70067643

Onze crew

Wokkie, Tokkie en Sokkie: zij zorgen voor kakelverse eieren op de crêpe. zonder hen zijn we nergens.

Kaatje: gedreven door een passie voor lekker eten en oog voor kwaliteit, bakt de crêpes precies krokant.

Jean-Pierre: vrolijke vent, een professioneel boomhuttenbouwer die graag ludieke ideeën uitwerkt. Het takelsysteem voor de crêpes komt van zijn hand.
Maakt ook graag crêpes.

Crêperie Natuurlijk is een kleine onderneming, wanneer er grotere opdrachten zijn wordt een bestand aan oproepkrachten aangesproken.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Crêperie Natuurlijk
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck