Menu

Nachos by Machos

Nachos by Machos

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hola Amigo! Wij zijn Nachos bij Machos. We zijn begonnen in 2018 in onze toen verbouwde caravan. Inmiddels in het bezit van een prachtige retro foodtrailer.

Ben je op zoek naar een heerlijk eten op jouw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Onze Machos serveren vanuit onze prachtige foodtruck heerlijke gerechten. Onze specialiteit zijn onze Nachos met allerlei verschillende toppings. Al onze sauzen zijn homemade en we gebruiken uitsluitend verse ingrediënten hiervoor en dit proef je!

Naast onze nachos serveren we naar wens ook heerlijke pretzel buns, tortilla's, wraps en taco's met verschillende toppings. Al onze gerechten zijn geïnspireerd op de Mexicaanse keuken met een eigenwijze eigen twist hieraan. Dit zorgt voor een unieke smaakbeleving!

We gebruiken uitsluitend eerlijke, verse en duurzame ingrediënten. Hierdoor zijn onze gerechten vol van smaak en van hoge kwaliteit. We hebben diverse varianten van al onze gerechten. Hierdoor is er volop keuze in vegetarisch, vegan of met vlees.

Onze foodtruck is een echte eye-catcher en voorzien van prachtige accessoires. Het is voorzien van alle benodigde apparatuur zodat we op locatie snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Met alleen wat stroom kunnen we onze gerechten op elke locatie serveren en zorgen we voor een smaakvolle ervaring. We zijn een echte crowdpleaser op elk evenement!

We kunnen ons aanbod passend maken naar wens. Zo kunnen we het precies afstemmen naar behoefte. We denken graag met jullie mee zodat we samen tot een juiste invulling komen.

Daarnaast beschikken we ook over een cocktailbar die werkelijk door elke deur naar binnen kan!

Wil je meer informatie over wat we kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op zodat we er een smakelijk succes van kunnen maken!

Gerechten

Al onze producten zijn biologisch, duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo halen we veel ingrediënten bij groenteboeren in de buurt waar we bepaalde afspraken mee hebben gemaakt. Daarnaast maken we al onze sauzen zelf met uitsluitend verse producten en dat proef je! Neem bijvoorbeeld onze homemade guacamole en salsa. Deze zijn supervers en dat proef je en ruik je er direct aan af!

Ook bereiden we alle vleessoorten naar eigen recept zelf op de smoker of barbecue. We hebben voor alle soorten een eigen kruiden palet met een uiteindelijke heerlijke unieke smaak! Zo kruiden we onze Iers Rundvlees op een wat pittige manier met onder andere verschillende pepers. Hierbij serveren we uiteindelijk weer onze homemade mango-ananas relish voor een perfecte combinatie! Al het vlees wat we bereiden heeft uiteindelijk zijn eigen saus. Dit zorgt voor een unieke smaaksensatie!

Daarnaast serveren we tal van vegetarische opties. Denk bijvoorbeeld aan een broodje Pulled Mushroom of Pulled Jackfruit!

Chef's specials

Nachos a la Mingel
Heerlijke nachos met een smaakvolle kaassaus, homemade guacamole en salsa en daarbij verschillende verse toppings en kruiden.

Nachos Pulled Chicken
Heerlijke nachos met zacht gegaarde kippendij volgens oud Mexicaans recept, Mexicaanse saus, verschillende verse toppings en kruiden.

Pretzel Bun Pulled Beef
Een prachtig broodje geserveerd met onze eigen Pulled Beef, mango-ananas relish, verschillende verse toppings en kruiden en afgetopt met een hennep saus.

Tortilla Pulled Pork
Zachte tortilla gevuld met een heerlijke Pulled Pork, Mexicaanse saus, BBQ saus en verschillende verse toppings en kruiden.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    02325727

Onze crew

Mijn naam is Marlon. Eigenaar en oprichter van Nachos by Machos. Onze foodtruck is ontstaan uit de liefde en eindeloze variaties die je kunt maken met nachos. Vaak nachos gegeten op festivals en vaak teleurgesteld vanwege te weinig saus en toppings. Mede door het ongelofelijke succes op ons horecaterras met nachos zijn we hierdoor een foodtruck begonnen die nachos serveert.

Samen met mijn machos voorzien we jullie van de lekkerste gerechten met een eigenwijze twist. We hebben een variërend team met uitsluiten sociale en keiharde medewerkers. Altijd vrolijk en we maken van elke gelegenheid een feestje! Met jarenlange ervaring in de horeca is bij ons aan elk aspect gedacht.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Nachos by Machos
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck