Menu

Nanana's Kitchen

Nanana's Kitchen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Afro-Portugese Food & Snacks; Bij Nanana’s Kitchen hebben we 'muito amor' om met jou te delen. En dat met een grote schep uit de Afrikaanse keuken en een flinke snuf uit de Portugese cozinha. Hartige en zoete snacks en wereldse maaltijden rollen als warme broodjes over de toonbank van de kleurrijke foodtruck.

Met een proeverij van onze huisgemaakte festival favorieten, zoals bobotie pies, badjias (Afrikaanse falafel), samoosas, rissoles, kipkroketjes (coxinhas) en meer, mét een exotische chili-kokosdip, nemen we alle festivalgangers mee de wereld rond. Een smakelijke wereldreis geschikt voor vlees, vega en vegan liefhebbers. Met als zoete afsluiter een punt casava taart of de wereldbekende pasteis de nata!

De gerechten en snacks zijn handgemaakt door Eurice, de chef en oprichter van Nanana’s Kitchen (Nanana is haar nickname). Opgegroeid in Mozambique zijn de Afrika, Portugal, Arabische en Indische gerechten haar met de paplepel ingegoten. Wist je bijvoorbeeld dat kip piri-piri oorspronkelijk uit Mozambique komt? De "Frango a Cafreal" werd het genoemd! De Portugezen waren er dol op en noemden de speciale kruidenmix ‘piri-piri’ en het is nu nog steeds wereldwijd een favoriet, óók bij Nanana's Kitchen.

Inmiddels woont Eurice al ruim 10 jaar in Nederland. Met als thuisbasis Houten bij Utrecht, reist ze heel Nederland af in haar foodtruck om festivalgangers van alle achtergronden te verrassen met haar wereldse gerechten. Neem gerust contact op om de feestelijke cateringmogelijkheden te bespreken!

Gerechten

BOBOTIE: ZUID AFRIKAANS (rund of vegetarisch) geserveerd met saffran, atjar salade

KIP, RUND , LAM OF VEGAN CURRY: MOZAMBIKAANS met kokos en tamarind saus; geserveerd met witte rijst, of hand gemaakt roti, sla

BACALHAU COM NATAS; PORTUGAL; De traditionele Portugese romige kabeljauw ovenschotel! kabeljauw, aardappelen, uien, knoflook, etc.

BROODJES:
Portugese Bifana (broodje warm varkensvlees, mosterd, uien, kruidige saus),
Portugese Chorizo (gegrilde Portugese chorizo, sla, kruidige saus),
Afrikaanse Badjia (met badjia (soort falavel), sla, frisse saus)

NANANA’S KITCHEN HAPJES: Ons unieke assortiment thuisgemaakte Afrikaanse en Portugese hapjes!
Samosas (rund, vegan),
Kip kroketjes,
Garnalen & zalm risolles,
Badjias (soort falafel),
Bobotie pies,
Pasteitjes: kip, groenten, vegan

ZOETE LEKKERNIJEN:
Pastel de Natas: de wereld beroemde romige Portugese ccustard taartjes, thuis hand gemaakt door mij;
Vegan Choco-, amandelen taart en nog veel meer!

Chef's specials

Mijn Bobotie, hapjes en pastel de nata zijn de lekkerste die je ooit hebt geproefd en zijn dan ook de best sellers op markten en meest gewild bij mijn Thuismaaltijden.

De ingrediënten zijn altijd vers en geselecteerd, vers gesneden, onverpakte groenten, specerijen worden altijd geroosterd en gemalen in onze keuken.

En alles is met liefde voor jou gemaakt!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 8
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Houten + 100 km
  • KvK nummer:
    65167279

Onze crew

Nanana; ik ben de trotse eigenaresse; ben Mozambikaanse en sinds 13 jaar in Nederland; ik geniet ervan om mijn klanten te zien smullen :-)

Meentje, mijn dochter; Nicole, mijn nichtje; Carmo en Batul collega's

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Video's

Nanana's Kitchen op Kerstmarkt Utrecht 2023

Beoordelingen

3 beoordelingen

  • "Heerlijk eten van Nanana"

    9,3

    Nanana’s Kitchen hebben wij ingehuurd voor een gezamenlijk etentje voor buurtbewoners (ca. 55 volwassenen + 12 kinderen). Eurice (Nanana) en Laurens zijn twee bevlogen en vriendelijke mensen met hart voor hun catering.
    Het eten was gevarieerd (vlees, vis, vegan) en heel lekker!
    Voordeel van Nanana’s kitchen is dat je een complete maaltijd kan eten, dus zowel voorgerechtjes (heerlijke hapjes) als hoofdmaaltijd en lekkere “gebakjes” toe.
    Ook voor kinderen wordt wat klaargemaakt.
    Het boeken verliep voorspoedig. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De truck zelf is prachtig en geheel nieuw.
    Alles bij elkaar was iedereen zeer tevreden en we bevelen Nanana’s kitchen zeker aan.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    22-04-2024 |

  • "Aanwinst voor je event"

    10,0

    Nanana nu 2 keer ingehuurd voor 2 grote evenementen en zeer tevreden!
    Eten is gewoon echt lekker, taartjes zijn zalig, alles ziet er mooi en verzorgd uit en dat alles met een grote glimlach. Kijk er uit om in de toekomst vaker mee samen te werken. Dat word smullen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    13-03-2024 |

  • "Top ervaring! "

    10,0

    Wij hebben een hele goede ervaring met Nanana's Kitchen. Tijdens de pompoensnijdagen (Halloween-event) eind oktober hadden we Nanana's Kitchen uitgenodigd om gedurende 2 dagen de catering te verzorgen. Ook van onze bezoekers hoorden we hele positieve geluiden. Zelfs het menu was aangepast op halloween. Naast de 'normale' catering had Eurice heerlijke pompoensoep, pompoen cake en speciale halloween koekjes voor de kinderen gemaakt. Zeer vriendelijk en netjes! We hebben Eurice meteen gevraagd voor volgend jaar. Eurice, bedankt voor de fantastische samenwerking!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-02-2024 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Nanana's Kitchen
9,8
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck