Menu

Dragon Breath

Dragon Breath

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bestel onze foodtruck voor een onvergetelijke belevenis! Dragon Breath zorgt voor een smakelijke, amuserende en kleurrijke ervaring voor jong en oud! De heerlijke koude maisballetjes zijn ideaal voor bijzondere gelegenheden en een geweldige bijdrage voor variatie op uw evenement/feest! Check onze socialmedia-accounts, want de beelden op onze pagina's zijn veelzeggend!

Dragon Breath - 'Een unieke festiviteit voor lichaam en geest!'

Letop: Wij zijn de enige verkoper in Nederland. Bovendien is dit product gecontroleerd en goedgekeurd voor verkoop door de NVWA.

Gerechten

Ons product, dat vaak wordt verkocht op kermissen en grote evenementen, is bekend onder de naam Dragon Breath. Deze snack bestaat uit lichtzoete maisballetjes met verschillende smaken, zoals aardbei, chocolade, banaan en kiwi. De krokante maisballetjes worden overgoten met vloeibare stikstof, waardoor er rook ontstaat tijdens het nuttigen. Dat maakt de ijsballetjes niet alleen lekker, maar ook erg amuserend!

Chef's specials

Dragon Breath is zeer populair in Zuid-Korea en Verenigde Staten, maar nog vrij nieuw in Nederland. Een nieuwe smaak, waar consumenten enthousiast op reageren! Wij genieten van de glimlach die we vrijwel altijd zien verschijnen op het gezicht van de proevers. En dit maakt onze foodtruck bijzonder!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    1500 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    65456068

Onze crew

Onze crew bestaat uit spontane, enthousiaste en gezellige collega's, die altijd open staan voor een leuk babbeltje tijdens de voorbereiding van de ijssnack. Indien er vragen zijn, vertellen we ook altijd met plezier wat we precies doen. Wij genieten in ieder geval volop van de nieuwsgierige blikken tijdens het bereiden van Dragon Breath.

Beoordelingen

1 beoordeling

  • "Super “cool”!"

    10,0

    De kids krijgen hier maar geen genoeg van! Super leuk concept met een zeer vrolijk team. Aanrader als je een keer iets uniek wil op je event!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-07-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Dragon Breath
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Hier staan we nu

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck