Menu

De heetste foodtrucks die je kunnen afkoelen in de zomer van 2017!

Geplaatst op 31-05-2017 door Redactie

De zomer is in aantocht. Met de thermometer die ruim boven de 30 graden staat heb je misschien zin een verkoelende hap! Om ervoor te zorgen dat je zelf cool blijft onder deze omstandigheden hebben wij wat coole foodtrucks op een rijtje gezet.

  • Hemels IJS

    Bij Hemels weet je precies wat je krijgt. Zomaar vers uit de nabije natuur. Niks toevoegingen. Niks nep. Niks te verbergen. Niks flauwekul.
    Mango is mango. Kiwi is kiwi. En natuurlijk is dus, ja: natuurlijk. Zelfs als er Blueberry Cheesecake op je labeltje staat. Of Wortel-Sinaasappel-Gember. Of…nou ja,dat geldt dus voor hun 150 smaken.
    Profiel Hemels IJs

    Hemels IJS
  • Mr Smooth

    De smoothies van Mr. Smooth zijn heerlijk koud en zitten boordevol fruit en vitamines, de sapjes worden vers geperst waar je bij staat, Mr. Smooth's tosti's daar eet je je vingers bij op, de lollywafels zijn onweerstaanbaar voor jong en oud en de freaky shakes...dat is gewoon pure verwennerij!
    Profiel MR Smooth

    Mr Smooth
  • PALETTI CAFFÈ E GELATO

    Heerlijk zelfgemaakte ijskoffie en ambachtelijk schep ijs welke ze serveren vanuit een mooie oldtimer (Fleur de Lys) of met de stijlvolle Italiaanse Piaggio
    ProfielPALETTI CAFFÈ E GELATO

    PALETTI CAFFÈ E GELATO
  • Healthy Foodiez

    De dames van Healthy Foodiez serveren heerlijke Cold Pressed Juices, Smoothies en Veggi rolls.

    Profiel Healthy Foodiez

    Healthy Foodiez
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 295 van 338
Volgende »