Menu

World of Coffee and Beans

World of Coffee and Beans

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Een uniek concept; mobiele espressobar en koffiebranderij. Onze passie voor koffie en de interessante wereld achter dit zwarte goud, deed ons besluiten onze eigen mobiele espressobar anex koffiebranderij te starten. Van ongebrande boon tot de meest smaakvolle en verrassende variaties. Maak kennis met Nitro Cold Brew koffie, probeer een roze gekleurde cocos latte. Thee van o.a. verse munt, gember en suikervrije ijsthee.
Innovatief, fair trade, biologisch, duurzaam en vooral liefde voor koffie zijn onze kernwaarden..
We hebben de mogelijkheid om zelfvoorzienend qua stroom en water om op de meest afgelegen plaatsen te kunnen staan.

Eigen logo of banner
Er zijn mogelijkheden de truck met behulp van banner of stoepbord (s) herkenbaar te maken voor uw eigen bedrijfs event. Koffie met logo??? Vraag naar de mogelijkheden.

Gerechten

Specialty koffie en thee variaties uit de mobile espressobar. Unieke gekleurde latte variaties zowel warm als koude varianten, ijs koffie en thee. Door onze altijd vers gebrande koffie bonen uit onze mobile koffiebrander garanderen wij kwaliteit koffie waarmee wij zorgen voor een ware smaak sensatie.
Tevens kunnen wij in overleg allerlei zoetigheden of andere lekkernijen ( ook vegan) verzorgen.

Chef's specials

World of Coffee and Beans heeft een uniek concept: Koffiebranderij en Espressobar in geheel onafhankelijke mobiele truck. Proef het verschil van verser dan vers gebrand vs commodity koffie. Specialiteit: Maak kennis met NITRO COFFEE uit de TAP. Een Cold Brew koffie, met 7 x meer cafeïne dan warm gezet, maar een zachte en romige smaak. De koude zet wijze heeft een bereidingstijd van 16-18 uur.
Proef de unieke gekleurde lattes en ijskoffie. Wij kunnen desgewenst branden op locatie en door onze eigen stroomvoorziening zijn wij niet afhankelijk van derden. Hierdoor kunnen wij ook overal komen waar geen faciliteiten ( stroom en water) aanwezig zijn.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 3,50
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    72004789

Onze crew

Als gepassioneerd koffie lover nemen wij je graag mee in de wereld achter de koffie. Ontdek de verschillen tussen koude en warme koffie variaties en we vertellen vol enthousiasme alles over het zwarte goud.
Door passie voor koffie en thee, experimenteren wij graag met kleuren en smaken. Naast het bekende assortiment bedenken en laten wij de klant kennis maken met diverse unieke variaties. Probeer en laat je verrassen!!

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

4 beoordelingen

  • "Geweldige koffiebeleving"

    10,0

    Gezellige truck met heerlijke koffie, gemaakt door enthousiaste mensen. Veel verschillende koffievarianten (koffiesmoothies en -cocktails) geprobeerd met ieder een authentieke smaak! Goed concept!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-09-2019 |

  • "Topper!!"

    10,0

    Heerlijke koffie, echt een aanrader!! Je proeft naast de heerlijke smaken koffie, de passie die deze mensen voor koffie hebben. Alles ziet er tip top en gezellig uit. Kanjers!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    13-07-2019 |

  • "Koffie"

    10,0

    Geweldge koffie, heerlijke cappuchino. Geserveerd met een glimlach en een vlotte babbel.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-07-2019 |

  • "Kwaliteit/ aanrader"

    10,0

    De geur van vers gebrande koffie en de verse munt lokt je naar de truck. Een hele mooie truck met super lieve mensen die vol passie werken. De koffie is ECHT goed en de vele verassende en innovatieve variaties leuk en vooral lekker om te proberen. Ze vertellen en weten veel over hun producten. De frappe, daar kom je echt voor terug. Dat is net een toetje

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-07-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
World of Coffee and Beans
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Hier staan we nu

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck