Menu

De Koffiedames

De Koffiedames

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Met een schaterlach, vrolijk geroezemoes en het gerinkel van kopjes en lepeltjes komen De Koffiedames je tegemoet om je te voorzien van een lekker kopje koffie, een interessante gesprek of contact en een boodschap op maat. De geur en de warmte van vers gezette koffie zorgen voor een inspirerend geniet, ideaal om te netwerken en te ontmoeten! Koffie brengt mensen samen en De Koffiedames brengen op hun eigen wijze klanten, medewerkers, initiatieven, organisaties of buurtgenoten bijeen. De Koffiedames staan voor interactie, beleving en verbinding. Ze combineren inhoud en creativiteit met theater en werken vanuit het hart! De Koffiedames zijn echte verhalenvertellers. Ook jouw boodschap vertellen zij op hun eigenwijze manier. Met persoonlijke aandacht schenken zij koffie, echte opgiet koffie met versgemalen bonen. Terwijl je wacht delen ze complimentjes, geven ze informatie of vertellen ze een goed verhaal. Zo worden mooie kleine contactmomenten positieve ervaringen waar nog lang over nagepraat wordt en komen koffiedrinkers samen en tot een goed gesprek. De Koffiedames noemen dat: Koffie met een scheutje theater!

Gerechten

De Koffiedames serveren heerlijke filter koffie, ijskoffie en andere koffie specialiteiten. Echte opgiet koffie met versgemalen bonen. Terwijl u wacht delen ze complimentjes, geven ze informatie of vertellen ze een goed verhaal.

Iets lekkers bij de koffie!
De Koffiedames hebben niet alleen verstand van goede koffie, ze zijn ook echte smulpapen. Een lekker koekje, vers belegde broodjes of zoete lekkernijen? Catering op een bijzondere manier geserveerd? De Koffiedames nemen alle zorg uit handen en maken alles vers op maat en smaak! Duurzaamheid en fair hebben onze voorkeur dus werken we het liefste met eerlijke producten en waar mogelijk met lokale leveranciers.

Chef's specials

Koffie met een boodschap!
De koffiedames zijn echte verhalenvertellers. Ook jouw boodschap vertellen zij op hun eigenwijze manier. Zij maken contact met ondernemers, initiatieven, organisaties en hun klanten. De Koffiedames brengen op laagdrempelige wijze mensen bijeen. Gelukspakketjes delen, complimenten geven, informatie ophalen of juist geven, een quiz presenteren of een mooi lied zingen. Elke project heeft een eigen aanpak nodig, dus gebeurt dat altijd in overleg.

Ons creatieve team denkt graag met je mee en maakt maatwerk voor jouw organisatie. Kijk ook eens in onze portfolio en informeer naar de mogelijkheden.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  17139061

Onze crew

Koffiedames voor koffie met een scheutje theater.
De dames hebben verstand van goede koffie. Zoveel melanges, zoveel smaken. Voor de kwaliteit van de met liefde en zorg gezette koffie steken de Koffiedames hun hand in het vuur. Daarbij wordt een knapperig koekje geserveerd.

Met persoonlijke aandacht schenken zij koffie. Echte opgiet koffie met versgemalen bonen. Terwijl u wacht delen ze complimentjes, geven ze informatie of vertellen ze een goed verhaal.

De Koffiedames schenken koffie met aandacht en vanuit het hart!

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Video's

De Koffiedames met de Spijkstaalwagen op het STRTFSTVL.

De zingende Koffiedame

De Koffiedames met opgietkoffie vanaf de wandelende tafels.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Koffiedames
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck