Menu

Streetfood Boys

Streetfood Boys

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Onze visie:

'IF YOU CAN'T BE GOOD, BE BAD!'

We leven met z’n allen in een wereld waar werkelijk van alles moet en waar van alles niet mag. We hebben dit met elkaar vastgelegd in regeltjes en wetten, waar iedereen zich aan moet houden en waar iedereen wat van vindt (want daar zijn we Nederlanders voor, toch?).

Nu hebben we het daar zo druk mee, dat we soms vergeten om van het leven te genieten. We werken hard, we maken onze huizen schoon, we betalen netjes belasting en we zorgen goed voor de natuur, onze familie en onze vrienden. Oh ja, we sporten ook veel en eten vooral ook heel verstandig: de gezondheids-hype van de laatste decennia...

Dat houd je toch vol als je jezelf niet af en toe verwent? Wij vinden dat de boog kan niet altijd gespannen kan staan en dat je je ook mag laten gaan als je daar een keertje zin in hebt. Dat is ons motto en daar willen we je bij helpen! Daarom maken wij hotdogs & Surikip-broodjes die onweerstaanbaar lekker zijn, gezond of niet!

Kortom, bij de Streetfood Boys draait alles om ‘genieten’, we doen dat met onze #1 broodjes in the world, een super gezellige crew, lekkere muziek en een hoop lol!


Onze missie:

Bij de Streetfood Boys draait het dus allemaal om onweerstaanbare broodjes en om ouderwets genieten!
In onze retro-Italian foodtruck bieden wij de beste kwaliteit service en broodjes aan, zodat iedereen bij ons een top ervaring krijgt. Of je nu de authentieke Amerikaanse hotdog of het lekkere broodje Surinaamse kip neemt, bij ons is een ding duidelijk: Hier kan je echt genieten terwijl de tijd even stil lijkt te staan.
Kom gezellig langs of boek ons voor een ervaring die je nooit zal vergeten!

Gerechten

Het begon allemaal met een bezoek aan een hotdog diner in Milwaukee, die al meer dan 40 jaar bekend stond om zijn Chicago-style dogs. Dat zouden we ook in Nederland moeten hebben vonden we! Tijdens Carnaval in Breda en uitgaan in Rotterdam, ontdekten we de lekkerste broodjes worst en broodjes Surinaamse kip kerrie die je je maar kon voorstellen. Die zouden we ook naar Utrecht moeten halen vonden we!

De inspiratie voor onze gerechten haalden we verder uit Netflix’ streetfood docu’s, bezoekjes aan foodhallen, recepten op internet en foodtruck festivals.

Chef's specials

We zijn op zoek gegaan naar de beste ingrediënten, de lekkerste broodjes en we hebben de gevonden recepten verder geperfectioneerd.

Onze broodjes en ingrediënten worden elke dag vers en met passie klaar gemaakt.Dit heeft geresulteerd in de, lekkerste hotdogs en broodjes Surikip die je ooit geproefd hebt. De absolute #1 in de world!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  81331002

Onze crew

Wij komen nooit alleen omdat we het gewoon te leuk vinden om met onze foodtruck op pad te gaan. Koken is onze passie en elke boeking zien we als een avontuur.

We studeren allemaal nog, dus we doen het ‘er bij’ en brengen gegarandeerd de sfeer en gezelligheid die bij jouw festival, evenement, (buurt)feest, 21-diner of borrel past. Je herkent ons aan de donkerbruine hoodies en sweaters van Bagh©!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

3 beoordelingen

 • "Feest kan beginnen!"

  10,0

  Uitstraling is top. Leuke jonge crew. Maar vooral heerlijk hotdogs (goed vlees). Ook gekruide suri-kip broodjes vond ik lekker. Terecht zijn de streetfoodboys uitgeroepen tot de leukste foodtruck van Utrecht en omgeving!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  21-04-2021 |

 • "Heerlijke originele broodjes en super personeel!"

  10,0

  Afgelopen weekend een heerlijke hotdog gehaald bij de Streetfood Boys. De broodjes waren erg origineel en onwijs lekker! Ook het personeel was erg vriendelijk. Zeker een aanrader dus!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  21-04-2021 |

 • "Een bijzondere hotdog die ik nooit eerder zo heb geproefd!"

  10,0

  De hotdogs van de Streetfood Boys zijn echt geweldig. Het is niet zomaar een broodje met worst, maar er worden heerlijke en verassende toppings toegevoegd. Daarnaast zijn alle medewerkers mega enthousiast, waardoor het een extra feestje is. Binnenkort maar eens het broodje met Surinaamse kip halen, want die moet wel lekker zijn! Aanrader voor iedereen!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  21-04-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Streetfood Boys
10,0
Op basis van 3 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck