Menu

De PatatBakkers

De PatatBakkers

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Met "De PatatBakkers" willen u het product “patat” weer laten ervaren zoals het bedoeld is: reepjes vers gesneden aardappel met liefde en zorg gebakken in plantaardige olie. Wij gebruiken hiervoor speciale patataardappels van het beste soort die zorgvuldig worden uitgezocht op vaderlandse bodem. Onze olie is plantaardig en van de hoogste kwaliteit. Met deze combinatie en een constant bakproces serveren wij u de lekkerste verse patat.

Naast onze plicht om de patat/friet u zo lekker mogelijk te laten smaken, proberen wij ook op het gebied van duurzaamheid ons steentje bij te dragen. Zo kijken wij met aandacht naar ons verpakkingsmateriaal en proberen waar mogelijk te kiezen voor duurzame materialen.

Wanneer u onze patat/friet eet weet u wat u eet: een smakelijk en ambachtelijk product dat met de grootste zorg is bereid.

Boekt u bij ons dan nemen wij standaard 2 statafels en een geluidsinstallatie mee om er een gezellige bijeenkomst van te maken.

Gerechten

Patat (friet) al dan niet met of zonder lekkere snacks. Wilt u het uitbreiden met drank, een bbq, een bar of iets anders dan is dit allemaal mogelijk. Naast de lekkerste patat/friet is namelijk alles mogelijk om u een compleet verzorgd te faciliteren.

Chef's specials

Naast de standaard patat/friet is het ook mogelijk om onze special loaded fries te boeken. Denk hierbij onder andere aan:

- Pulled chicken met Goudse kaas en bosui
- Kipsate met seroendeng en gefruite uitjes
- Chili cheese fries
- Ons huisgemaakt stoofvlees om je vingers bij af te likken
- Parmezaanse kaas met truffelmayonaise en uitgebakken
spekjes

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    1000 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Barendrecht + 50 km
  • KvK nummer:
    66927897

Onze crew

Onze patatbakkers en culinair specialisten zijn getraind om u het best mogelijke product te geven en houdt daarbij de hygiëne regels goed in de gaten. Daarnaast zijn zij uiterst vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Bent u wat vergeten bij uw boeking dan hoeft dat dan ook niet altijd direct een probleem te zijn, ons personeel zal al het mogelijke doen om het voor u op te lossen.

Wij houden van ons vak en zijn u graag tot dienst.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Reclame spot

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De PatatBakkers
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck