Menu

De Snackboutique

De Snackboutique

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

De Snackboutique op wielen, deze prachtige 45 jaar oude Citroën HY is onze trots. Vanuit onze Foodtruck serveren wij culi-snacks. Wij komen graag langs om je festival, bedrijfsevenement of feestje op te vrolijken.

Gerechten

Wij leveren verse friet in een puntzak, meer niet. Die eenvoud is al jarenlang ons handelsmerk, al meer dan 25 jaar. Onze friet maken wij van de beste aardappelen uit Flevoland. Speciaal uitgezocht door de boer, hij selecteert op kwaliteit en grootte van de aardappel. Van deze heerlijke aardappel snijden wij lekkere dikke frieten, die daarna in de plantaardige olie gaan. De goudbruine, knapperige frieten serveren wij in een puntzak, met verschillende zelfgemaakte sausen.
Ook serveren wij heerlijke broodjes van de ambachtelijke bakker met een garnalen croquette. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere snack op het broodje. We hebben verschillende vegan snacks in ons assortiment. Ook maken wij een heerlijke falafel of tapas. Smullen!!!

Chef's specials

Eén van onze snack specials is de Briouat, een authentieke snack uit Marokko. Deze hartige flapjes vullen wij met kip en vis. Over de Briouat strooien wij poedersuiker en kaneel. Heerlijk!!!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  400 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  32071183

Onze crew

Een professionele crew die met een glimlach je feestje, bedrijfsevenement of festival komt verzorgen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Snackboutique
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck