Menu

Branded Baristas

Branded Baristas

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Zoek je naar de perfecte mix van sfeer en smaak voor je volgende evenement?

Ontdek onze unieke Event Barista Services, waar passie voor koffie en innovatie samenkomen om jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een grootse bijeenkomst, onze diensten zijn beschikbaar via diverse barren en trucks. Bijvoorbeeld onze 50 jaar oude Commer Koffie truck uit 1969 of onze charmante Piaggio Tuk Tuk, beide ontworpen om elke locatie om te toveren in een bruisend koffieparadijs.

Bij ons staan kwaliteit en beleving centraal. Onze professioneel opgeleide barista's serveren met liefde en deskundigheid een breed scala aan koffiespecialiteiten, van de perfecte espresso tot creatieve latte art creaties, allemaal bereid met premium bonen die zorgvuldig zijn geselecteerd uit de beste koffiegebieden ter wereld. Wij geloven dat goede koffie mensen samenbrengt en zetten ons in om van elk evenement een succes te maken, groot of klein.

Gerechten

Wij serveren de lekkerste koffie, biologische thee, frisdranken en sappen uit luxe biologische disposables.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    150 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 3,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    74669907

Onze crew

Stefan, streeft ernaar hoogwaardige koffie toegankelijk te maken voor koffieliefhebbers in Nederland en België. Hij is onderdeel van een nationaal dekkend netwerk gespecialiseerd in het leveren van koffie op locatie. Dankzij ons unieke team van barista's bieden we een volledig koffieconcept voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Branded Baristas
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck