Menu

Churros & Wafels

Churros & Wafels

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij Churros & Wafels bieden wij heerlijke verse Churros en Luikse wafels aan. We merken dat er een groeiende vraag is naar deze smakelijke lekkernijen, zowel met klassieke opties zoals poedersuiker en kaneelsuiker, als met een scala aan heerlijke toppings. Of het nu gaat om bedrijfsborrels, feesten of vieringen, wij zijn er om aan al jouw zoete behoeften te voldoen.

Wij zijn trots op onze producten en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Onze churros en wafels worden bereid met de beste ingrediënten, zodat elke hap een waar genot is. Onze passie voor uitmuntendheid proef je terug in elk detail van ons werk.

Heb je een origineel idee voor een speciale gelegenheid waarvan je denkt dat wij het kunnen realiseren? Aarzel dan niet om ons een vraag te sturen. We houden van nieuwe uitdagingen en gaan graag met je in gesprek om een oplossing te vinden die perfect past bij jouw wensen.

Bij Churros & Wafels streven we ernaar om een smakelijke en onvergetelijke ervaring te bieden aan al onze klanten. Neem contact met ons op en laat ons samenwerken om jouw evenement tot een succes te maken!

Gerechten

Bij Churros & Wafels heb je de keuze tussen traditionele Churros of een Luikse Wafel met kaneelsuiker, Poedersuiker of Nutella, maar we bieden ook Churros en Luikse Wafel met een zoete twist. Ontdek onze heerlijke recepten met diverse zoete en zelfs 18+ toppings!

Zoete toppings:
Witte Belgische chocolade
Nutella
Melkchocolade
Pure chocolade
M&M's
Smarties
Oreo-koekjes
Kitkat
Lion
Aardbeien
Banaan
Gezouten karamel
Karamelsaus met room

18+ toppings:
Chocoladesaus met Malibu-rum en kokosrasp (18+)
Chocoladesaus met Baileys-likeur (18+)

En tot slot, Churros als dessert:
Een bolletje vanille-ijs, verse aardbeien en witte Belgische chocolade.

Bij ons is er een breed scala aan opties, of je nu van zoete smaken houdt of iets avontuurlijks wilt proberen met onze 18+ toppings. Geniet van onze churros met of zonder zoete twist en sluit af met een heerlijk dessertcombinatie. Laat je smaakpapillen verwennen en beleef een onvergetelijke ervaring!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    500 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 6,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    53443373

Onze crew

We hechten veel waarde aan het vinden van mensen die net zo betrokken en gepassioneerd zijn over ons bedrijf als wij zelf.

Het is geweldig om te zien hoe deze mensen zich nauw verbonden voelen met ons bedrijf en er net zo zuinig op zijn. Ze delen dezelfde waarden en streven naar dezelfde hoge kwaliteit en service.

Bij Churros & Wafels maken we er altijd een feestje van! We geloven dat een vrolijke en feestelijke sfeer de ervaring van onze klanten verbetert. Of het nu gaat om het serveren van heerlijke churros en wafels of om het bieden van uitstekende klantenservice, we streven ernaar om elke interactie speciaal en memorabel te maken.

Door de unieke bedrijfscultuur en het teamwork zorgen we ervoor dat onze klanten een geweldige tijd hebben en met een glimlach vertrekken.

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Roparun 2023

Beoordelingen

11 beoordelingen

  • "Churros en wafels"

    8,0

    Al een tijd contact gehad om churros en wafels te laten verzorgen voor een verjaardag.
    Helaas was de foodtruck op locatie boven ons budget. Over een alternatief werd goed meegedacht.
    Uiteindelijk een leuk alternatief gevonden. In de loop der tijd bleek dat er minder personen kwamen, ook hier werd geen probleem van gemaakt. Duurde soms wel even voordat de prijs door kwam via de app.

    De dag van de verjaardag, had de foodtruck dikke pech! Heel sneu voor hun. Ondanks dat niet alles werkte, werden we netjes op de hoogte gehouden. Het kwam hierdoor later dan afgesproken. Maar we hadden alsnog super lekkere churros! De lekkerste die we tot nu toe gegeten hebben.
    Wafels waren lekker, sommige randjes wat minder. Die eraf gesneden, en lekker gegeten ervan.
    Favoriet waren de churros!!
    Bedankt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-09-2023 |

  • "Leuk personeel"

    10,0

    Eten was top!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2023 |

  • "Super"

    10,0

    Zondag 3 sept heerlijke churos en een verse wafel met aardbeien gehaald, het was behoorlijk druk maar het persooneel sprak me wel gelijk aan dat ik zo snel mogelijk geholpen zou worden, .de churos en wafel waren super lekker..Volgede week weer op zeker churos en een wafel halen

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-09-2023 |

  • "Super"

    10,0

    Zondag 3 sept heerlijke churos en een verse wafel met aardbeien gehaald, het was behoorlijk druk maar het persooneel sprak me wel gelijk aan dat ik zo snel mogelijk geholpen zou worden, .de churos en wafel waren super lekker..Volgede week weer op zeker churos en een wafel halen

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-09-2023 |

  • "Geweldig "

    10,0

    Hele fijne mensen
    Worden goed behandeld geven precies wat je vraagt
    Super snel geholpen en snelle service
    Ik kom elke keer weer terug wil niks anders meer
    Ik ben zeer tevreden
    5+ steren

    Ga zo door toppers

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-09-2023 |

  • "Top tent"

    10,0

    Service is goed snelle handeling

    TOP TENT ZEKER VAKER HEEN GAAN
    je kan er van alles en nog wat op doen en bijbestellen ze zijn niet moeilijk en geven een goede kwaliteit churros super lekker zou ze uitnodigen op feesten en partijen

    ZEKER EEN AANRADERRRRE!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-09-2023 |

  • "Kut tent "

    2,0

    Net 35 min wachten op mij Besteling mensen dat na mij hadden besteld worden geholpen en als je wat van zegt komen ze met en smoes ik sta alleen en grote mond geven van je hoef niet boos te worden wat en kut tent nooit meer hier wat halen

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-09-2023 |

  • "Fijne partner"

    10,0

    Duidelijke/snellle Communicatie
    Mooie food truck en mooi assortiment

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-06-2023 |

  • "Koningsdag 2023"

    10,0

    Voor ons jaarlijkse koningsdag evenement hebben wij churros en wafels benaderd nadat onze andere foodtruck op het laatste moment had afgezegd, snelle response en zeer vriendelijke en gedegen mensen die weten hoe je een feestje moet maken Foodtruck ziet er netjes uit en die wafels wow dat was een feest

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-05-2023 |

  • "Verslavend lekker!"

    9,3

    Ik ging voor een portie Churros omdat ik mezelf beloofd had een dagje te zondigen, tijdens het wachten keek ik naar die lekker uitziende wafels, ik kon mij niet beheersen en moest een wafel erbij nemen. Blij dat ik het gedaan heb, deze Churros en Wafels zijn echt heerlijk en vers.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-05-2023 |

  • "Heerlijke churros en wafels "

    10,0

    We hadden helaas een afzegging waardoor wij opzoek moesten naar een nieuwe food truck. Twee dagen van te voren hebben wij contact met churros en wafels opgenomen of hun ons konden helpen. Gelukkig was het voor hun geen probleem. Onze leerlingen en docenten hebben heerlijk genoten van een portie churros en een wafel. Dank jullie wel voor jullie service echt uitstekend.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-03-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Churros & Wafels
9,0
Op basis van 11 beoordelingen

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck