Menu

Route 66 Mobile Diner

Route 66 Mobile Diner

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Veruit de bekendste snelweg in de VS, is Route 66. Hoewel deze weg officieel is opgeheven, is de naam, Mobile Route 66 diner en de gerechten van de Foodtruck van Jack en Piet, geïnspireerd op deze nostalgische snelweg.

Het idee voor een foodtruck was er één, maar de zoektocht in zowel binnen- als buitenland, naar alle attributen om het plaatje zo compleet mogelijk te maken was een hels karwei. Het begon met het vinden van een geschikt voertuig die omgebouwd moest worden tot een foodtruck. Een zoektocht door heel het land, eindigde op advies van een bevriende relatie, in de aanschaf van een trekker met aanhanger op ongeveer 1 km van huis. Het kan verkeren!!

Aan de hand van de afmetingen van de aanhanger werd een ontwerp gemaakt. Het genre van het interieur werd de jaren 60. Zo werd er nieuw leven geblazen in een 50 jaar oude Amerikaanse keuken. Ook de gebruikte kleuren zijn overeenkomstig met wat er in die tijd modern was. De rest van het meubilair bestaat wederom uit krukken en tafels in de jaren 60 stijl, die in een filmset niet zouden misstaan. De Foodtruck is voorzien van een bar die is voorzien van alle nodige attributen en installaties. Zoals een biertap en een professionele geluidsinstallatie met microfoon is ook aanwezig.

De gerechten uit deze mobiele keuken variëren van hamburgers, hotdogs, pulled chicken tot steaks en spare-ribs. Uiteraard kunnen Jack en Piet inspelen op specifieke wensen om een evenement te doen slagen. Bekijk hier onze gerechten.

Met een maximale capaciteit van 250 couverts per uur kunnen vanuit deze foodtruck grote gezelschappen worden bediend. De mobile diner is compleet gefaciliteerd en volledig selfsupporting op elke locatie waarvoor er geboekt wordt. De foodtruck is dus niet afhankelijk van de op locatie aanwezige faciliteiten. De truck kan letterlijk op elke plek geparkeerd worden. De luiken gaan openen en de gasten worden direct voorzien van eten en drinken.

Gerechten

Hamburgers
Hotdogs
Ribs
Wraps
Pullet chicken
Popcorn
Diverse BBQ gerechten
Salades
Koffie
Frisdranken
Wijn
Bier

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 32,50
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  17096929

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Route 66 Mobile Diner
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck