Menu

Toetti

Toetti

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Toetti biedt een compleet food & drink concept aan. Op locatie, voor iedereen. Van kleine borrels tot grote festivals, creatieve dingen… Daar houden wij van!

Wij bieden een ruim assortiment aan en hebben verschillende foodtrucks. We denken graag mee met jou om het perfecte feest(je) te organiseren.

Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk, daarom werken wij zoveel mogelijk met producten direct van de bron. Ook onze verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast proberen wij onze bedrijfsprocessen zo in te richten dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild.

Gerechten

Aardappeltwister
Zoete aardappelfriet
Verse Friet
Pizza
Tosti
Specialty koffie
Specialty thee
Homemade slush
Smoothies
Vers fruit
(Frozen) Cocktails

Chef's specials

Toetti biedt een compleet assortiment heerlijk eten en drinken. Zo zit er altijd wel iets tussen wat jij lekker vindt en kun je jouw gasten verschillende specialiteiten laten proeven.
Daarnaast zijn wij ontzettend creatief en denken we graag mee in jouw vraagstuk.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  69696993

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Enthousiasme spat er vanaf!"

  10,0

  Tes en Tos staan op meerdere evenementen van ons. Ze zijn altijd erg geliefd bij het publiek en het is er altijd lekker druk. Heerlijke producten en vrolijk personeel!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-01-2019 |

 • "Ingehuurd voor verjaardagsfeest"

  10,0

  De verjaardag van mijn zoon & vriend vieren we altijd groot. Afgelopen jaar hebben we Tes & Tos gevraagd onze gasten te voorzien van lekkere hapjes. Vanuit hun super leuke foodtruck serveerden zij aardappeltwisters (dé hit onder de kinderen), verse friet en tosti's uit. Verder kregen al onze gasten een frozen mojito als welkomstdrankje en als toetje een bakje heerlijk vers fruit. Voor ons echt ideaal, zo hadden wij zelf tijd om een praatje te maken met onze gasten ipv de hele dag in de keuken door te brengen. Zeker een aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  20-01-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Toetti
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck