Menu

Madame Crêpes Foodtruck homecooking & catering

Madame Crêpes Foodtruck homecooking & catering

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Proef de liefde...Bij Madame Crêpes kun je genieten van de dunne Franse pannenkoeken, hartig en zoet. Een verrassing op je bord waar je blij van wordt.
Madame Croque is het zusje van Madame Crêpes en hier mag je genieten van de Franse smeuïge tosti's, maar ook het stoofvlees uit eigen keuken is een genot. Mooie Franse gerechten komen uit deze geweldige foodtruck.
Met Crepes & Dj's maken we een speciaal lekker muzikaal sfeertje voor je. Een lust voor het oog (en de mond ).
Wil je de blitz maken op je feest of event ? Deze bus kun je ook huren. Met deze romantische foodtruck kun je alle kanten op. Je kunt er vanalles uit verkopen, promoten of gebruiken als geweldige DJ act/ podium!

Voor specifiek catering- en/ of festivalopdrachten kun je alvast kennismaken met ons op [link] of [link]. Wij verzorgen je bruiloft of (bedrijfs)feest tot in de puntjes.
Handig om te weten:De twee grote lange tafels aan beide kanten zijn op perfecte werkhoogte en kunnen geheel naar wens worden ingericht voor een royale werkplek voor 1 tot 4 personen. Deze Citroen HY Bus uit 1976 is geheel gerestaureerd. Een prachtplaatje op je event....

Gerechten

Je kunt deze foodtruck boeken voor al je catering op je feest. Madame Crêpes zal je verrassen met heerlijk zoete en hartige crêpes. Wil je ons als MadameCroque.nl dan serveren wij unieke croques (speciale Franse tosti's) met een heerlijke smaakbeleving. Voor een romantisch diner op locatie hebben wij smakelijke gerechten uit de Franse keuken. We kunnen van iedere locatie een onvergetelijke plek creëren. Een lust voor het oog en de mond.

Deze foodtruck kan ook 'kaal' verhuurd worden en is voor onze opdrachtgevers te gebruiken voor een eigen invulling. Deze bus is al eens gebruikt als bijvoorbeeld: - promotiewagen om producten uit te delen - diverse foodtruck varianten, zoals broodjes , snacks , dranken , wijnbar, tapwagen, poffertjes/pannenkoeken, tosti's, sushi-keuken, DJ podium, (sport) event organisatie podium.

Chef's specials

Unieke Crêpes & Croques (geen gewone tosti maar een hele speciale smeuige tosti met stoofvlees, gegrilde groenten (Vega) , met een gebakken eitje of de zoete surprise met aardbeien en slagroom).
Naast de Crêpes & Croques kun je genieten van de Franse keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos.. verrassend en smaakvol. Het is ook heel tof om deze bus als Crepes & DJ truck in te zetten, we zullen een superlekker sfeertje maken!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    73315494

Onze crew

MadameCrepes.com & MadameCroque.nl ... wij komen in onze eigen specifieke stijl, verzorgd, gastvrij en met positieve energie.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

foodtruckgezocht

Beoordelingen

4 beoordelingen

  • "Nomnomnom"

    10,0

    Superlekker, superleuk en supergezellig. Wat wil je nog meer?

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    13-06-2023 |

  • "Heerlijke crepes vanuit een prachtige foodtruck gemaakt door een geweldige host!"

    10,0

    Om te beginnen is de foodtruck zelf al een lust voor het oog, zo sfeervol. Compleet met een frans zitje, mooi tapijtje en allerlei leuke decoraties.
    De crepes zijn heerlijk en de dame die ze maakt is zo'n leuke enthousiaste gastvrouw.
    Kortom, je feest is gelijk is goede sferen met deze vrolijke foodtruck. En wie lust nou geen lekker pannekoekie??!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-08-2022 |

  • "Fantastisch!"

    10,0

    Simone, ‘Madame crêpes’, bakt fantastische crêpes! Haar foodtruck was een enorm succes bij ons afscheid van groep 8. Kinderen en leerkrachten hebben gesmuld van de crêpes met Nutella, suiker en ander beleg. Met deze foodtruck op je feest heb je ook alvast een giga eyecatcher te pakken, hij ziet er mooi uit, wordt door Simone gezellig aangekleed en ook de koks zien er altijd top uit!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-08-2022 |

  • "Bedrijfsfestival "

    10,0

    Wat een prachtige foodtruck heeft deze Madame dat voorop !
    Maar verder ook fijne communicatie , super lekker eten en hele leuke mensen , echt n aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    01-08-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Madame Crêpes Foodtruck homecooking & catering
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck