Menu

Fruitcocktail event catering

Fruitcocktail event catering

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Onze Citroen Hy is helemaal klaar voor uw evenement/festival/verjaardag/feest of bijeenkomst! We hebben ervoor gekozen de Foodtruck zo in te richten dat we iedereen kunnen voorzien van heerlijke gerechten of drankjes.

Onze Citroen Hy komt uit het zuiden van Frankrijk en is door ons zelf getransporteerd naar Nederland. Hier is hij helemaal omgebouwd en met duurzaam materiaal afgewerkt. Het is een echte eye catcher geworden, een vergelijkbare Foodtruck met deze houten afwerking zult u niet snel tegen komen!

We zijn actief op zowel de Nederlandse als de Belgische evenementen. De kleinere evenementen verdienen bij ons net zoveel aandacht als de grote festivals.

Gerechten

Een tosti van ruim 3 centimeter dik? Of een smoothie gemixt met verse aardbeien en diverse andere soorten fruit? Bekers fruit waar je meteen van begint te smullen? Bij ons bent u wat fruit en tosti's betreft op het juiste adres!

Wilt u een complete barbecue of juist tijdens de lunch een heerlijk broodje gezond? Alles is mogelijk!

Door onze intensive samenwerking met verschillende andere ondernemers is het mogelijk vrijwel alle gewenste gerechten te realiseren om er voor u een geweldige ervaring van te maken.

Chef's specials

De specials van onze foodtruck zijn onze heerlijke goed gevulde tosti's. We beleggen deze zelf met brood van de lokale bakker.

Via ons samengestelde recept hebben wij een unieke tosti in handen en die willen we graag aan iedereen laten proeven.

Heeft u zelf een toevoeging op het assortiment staan wij daar altijd voor open, denk hierbij aan een tosti met nutella/banaan voor de kinderen of een tosti met brie/honing/walnoot voor de volwassenen.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  750 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 4
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  73454842

Onze crew

Wij zijn Jelle en Lilian en stellen de gasten centraal. We zorgen er samen voor dat uw evenement onvergetelijk word. Als wij het samen niet redden vanwege een grotere groep kunnen wij altijd terugvallen op onze toppers die altijd voor ons klaar staan.

We zorgen ervoor dat het hoe dan ook een ervaring wordt om nooit te vergeten!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Geweldig!!"

  10,0

  Deze mensen weten wat ze doen. Ze zetten in korte tijd een geweldige ervaring neer voor onze medewerkers! Goed eten, snel en vakkundig gemaakt. Bedankt!!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-09-2020 |

 • "Aanrader!"

  10,0

  Supermooie, nette truck met fijne mensen die een super prijs kwaliteit neerzetten.

  Echte aanrader!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  24-06-2020 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Fruitcocktail event catering
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck