Welkom bij CURACMAR waar geurige crêpes, knapperige churros en versgebakken friet samenkomen in 1 smakelijk verhaal. Deze truck is ontstaan uit ons liefde voor streetfood uit Curacao en Marokko. Alles draait bij ons om persoonlijk contact. Ik leer mijn klanten graag kennen, maak een praatje en zorg dat iedereen zich welkom voelt. Die persoonlijke benadering maakt ons truck geen "snelle hap", maar een warme ervaring.
Ons Concept: Vers, toegankelijk en met een glimlach geserveerd. Bij ons vind je 3 klassiekers die nooit uit de mode raken
- Churros - goudbruin gebakken, krokant van buiten en luchtig van binnen.
- Crêpes - dun, zacht en heerlijk gevuld.
- Verse friet- met schil, krokant van buiten, zacht van binnen.
Gerechten
Ons churros de luchtige textuur van binnen door het werken met biologische bloem en krokant van buiten.
Ons crêpes zijn dun, zacht en smeuïg door het gebruik van biologische eieren en zuivelproducten van de lokale boerderij.
Ons verse friet van de aardappel boer gebakken in biologische zonnebloemolie voor een krokant resultaat en zacht van binnen.
Alles wat wij gebruiken komt uit de buurt zodat we niet alleen je smaakpapillen verwennen maar ook de regio ondersteunen.
Chef's specials
Het gebruik van biologische en lokale producten. De geur, de smaak, de textuur maakt het niet zomaar een lekker tussendoortje, maar iets wat mensen herinneren.
Details
-
Max. capaciteit per uur:
250 servings
-
Gem. prijs per persoon:
€ 4,50
-
Bedieningsregio:
Nootdorp + 50 km
-
KvK nummer:
96297999
Onze crew
De chef. De man achter het frituur. Een echte foodie met oig voor detail en het vermogen om het perfecte gerecht te bereiden in een hoog tempo, zelfs op drukke momenten.
De Sous-Chef. De vrouw van de chef en zijn rechterhand en zorgt voor de gastbeleving.