Menu

La Dolce Barista

La Dolce Barista

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

La Dolce Barista betekent: De prettige koffiemaker. Hiervoor hebben wij diverse leuke koffiebarren. Zo kunnen wij onze koffiebar, onze Piaggio (Italiaanse driewieler) óf onze Koffie-Eend (eventueel in combinatie met andere dranken) inzetten.

Onze gecertificeerde barista’s zorgen voor een leuke, lekkere en onvergetelijke koffiebeleving op iedere locatie. Wij zijn in te zetten op alle soorten events: van feest tot bruiloft en van zakelijk event tot beurs!

Voor onze koffiespecialiteiten gebruiken wij alleen verse, onderscheidende koffiebonen van hoge kwaliteit. Tevens zijn deze altijd afkomstig van één plantage (‘single estate’). Onze barista kan u alles vertellen over de herkomst en het smaakpalet van de koffieboon.

Het samenspel tussen apparatuur, de producten en onze barista’s, die ‘het verhaal’ kunnen vertellen, ontstaat onze unieke koffiebeleving. Het is ons doel om u kennis te laten maken met koffie, zoals wij vinden dat die bedoeld is!

Gerechten

Onze filosofie is perfecte, heerlijke en eerlijke koffie op iedere locatie. Hiervoor gebruiken wij Specialty Coffee; koffie waarvan de herkomst bekend is.

De koffies zijn traceerbaar tot aan de plantage. We weten dus waar onze koffiebonen vandaan komen, van welke plantage ze afkomstig zijn. De koffiebonen worden met de hand geplukt en verwerkt, voor de hoogste kwaliteit!

Eenmaal in onze Foodtruck zal onze barista de koffies ambachtelijk en met passie voor u bereiden. Het afstellen van de apparatuur tot de beste smaak. Met de hand melk opschuimen voor heerlijk romige en zoete cappuccino's en waanzinnige latte's!

Dat is de perfecte koffie op locatie!

Chef's specials

- verschillende koffiecocktails
- verschillende koffies: espresso, cappuccino, latte macchiato
- koude koffies: ijskoffie, black tonic e.d.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  57149755

Onze crew

Wij beschikken over specialisten op koffiegebied. Al onze barista's hebben een passie voor koffie, beheersen latte art (figuren schenken in de cappuccino) en beschikken over gastheerschap. Tevens zijn onze barista's SCAE gecertificeerd; beheersen het vak dus aantoonbaar!

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
La Dolce Barista
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck