Menu

The Burger Company

The Burger Company

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Voor de vlees liefhebbers hebben we heerlijke rund burgers, gemaakt van vlees van onze eigen boerderij. Onze boerderij is 100% natuur inclusief. Wat o.a. inhoudt dat de koeien geen antibiotica krijgen en zij de hele zomer kunnen grazen op de weilanden van Natuurmonumenten.

Voor de vegetariërs hebben we heerlijke varianten zoals een paddestoelen burger, linzenburger of een Beyond burger van bieten.

Perfect voor een Evenement / Bruiloft / Open dag / Sportdag / Schoolkamp /Laatste schooldag / Familiedag / Bedrijfsfeest of een ander feestje.

Gerechten

Van burgers en friet tot aan verschillende snacks naar keuze.

Chef's specials

Burgers zijn onze specialiteit; onze filosofie is simpel: we gebruiken alleen ingrediënten die rechtstreeks van de bron komen. Al onze burgers worden geproduceerd op onze eigen boerderij in Sellingen. Onze heerlijke briochebroodjes worden gemaakt door meester-boulanger Wilfred Haafs uit Haren. En onze groenten worden geproduceerd bij de lokale boer. Geen tussenpersoon, dus geen extra kosten. Wij zijn het eerste restaurant , Foodtruck met 'slow food' dat snel bereid en/of bezorgd wordt!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 17,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Groningen + 50 km
  • KvK nummer:
    78038154

Video's

Farmer to Consumer

Beoordelingen

5 beoordelingen

  • "Echt lekker en alles goed geregeld!"

    10,0

    Heel leuk om zo`n foodtruck bij ons feest op de oprit te hebben! Goede communicatie vooraf en voor een leuke prijs per persoon supergoede kwaliteit eten. Iedereen vond het dan ook heel lekker en de bediening supervriendelijk en gezellig. Ook leuk dat gasten die wilden gewoon nog een tweede keer wat lekkers mochten komen halen. Echt een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-02-2024 |

  • "Goede Burgers met verse ingrediënten! "

    10,0

    Prettig in contact, foodtruck die persoonlijk, snel en efficiënt schakelt en terugkoppelt. De heren doen wat ze beloven en denken mee. Goede kwaliteit. Wij kregen van onze gasten alleen maar enthousiaste reacties. Tot de volgende Party! :-)

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-07-2022 |

  • "Heerlijke burgers!"

    10,0

    We hebben een super leuke avond gehad. Heerlijke burgers die ook nog eens van een kleinschalige boerderij uit de buurt kwamen. Helemaal super.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    26-07-2022 |

  • "Heerlijke Burgers en goede service"

    10,0

    We hebben echt genoten van de geweldige service en uiteraard de Burgers, Friet en Snacks.
    Jullie waren een aanvulling voor ons verjaardagsfeest!
    Nogmaals bedankt

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-07-2022 |

  • "Heerlijke burgers en meer!"

    10,0

    Ter ere van mijn schoonmoeder haar verjaardag hadden wij deze foodtruck geregeld. Het contact vooraf was fijn, snelle reactie en op de geplande dag 's ochtends nog even telefonisch contact.

    Ter plekke werden heerlijke burgers bereid. Liever geen kaas of tomaat? Ook dat was allemaal mogelijk. Naast de burgers waren er ook lekkere frietjes en eventueel snacks. Vriendelijke bediening. Na afloop ging het personeel nog even langs de visite om informeren of het had gesmaakt en iedereen voldoende had gehad.

    Kortom: de foodtruck van de burger company is een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-07-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
The Burger Company
10,0
Op basis van 5 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck