Menu

PokeMambo

PokeMambo

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Aloha! Welkom bij PokeMambo!

Ontdek de heerlijke gerechten van PokeMambo! Vanuit onze tropische foodtruck bieden wij de meest verse en smaakvolle pokébowls, wraps en smoothies aan, bereid met de beste ingrediënten en met liefde bereid.

Kies jouw favoriete proteïne, zoals zalm, kip of tempeh, en voeg jouw favoriete toppings toe. Onze vriendelijke en gepassioneerde medewerkers staan klaar om jouw smaakpapillen te verwennen en jou te laten genieten van de heerlijke smaken uit de keuken van PokeMambo.

Mis onze foodtruck niet op jouw volgende festival of evenement! Boek ons nu en wij zorgen voor een echte "Love at First Bite" voor jou en je gasten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardagsfeest of ander evenement, bij PokéMambo ben je aan het juiste adres! Tot snel!

[link]

Gerechten

Pokébowls,
het Hawaiiaanse gerecht dat je het beste kunt omschrijven als een kleurrijke, vrolijke en gezonde mix tussen sushi en een salade geserveerd in een bowl. Bovenop de basis van sushi rijst kun je kiezen uit drie heerlijke varianten; Verse zalm, gegrilde kip of vegetarische pulled tempeh. Met daarnaast verschillende soorten groenten, wakame, avocado en andere lekkere toppings waaruit je zelf kan kiezen.

Heerlijke wraps
Ook hebben we superlekkere rijkelijk gevulde wraps op het menu staan. In verschillende smaakcombinaties. Denk hierbij aan een wrap gevuld met gegrilde kip, avocado,, truffel mayo en parmezaan. Of onze vegetarische “NO Meat” deze wrap gevuld met pulled tempeh, rode uiencompot, kropsla en een hartige barbecuesaus.

Verse smoothies en sappen
Om de dorst te lessen of gewoon als tussendoor hebben we ook dagverse smoothies in ons assortiment. Deze kunnen naar wens worden aangevuld met whey proteïnen of andere supplementen.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    69937826

Onze crew

De crew van Poke Mambo weet (bijna) alles over poke bowls, wraps en smoothies. Naast vriendelijk zijn ze snel, efficiënt en hebben oog voor detail. Daarbij zijn het ook echte sfeermakers mede dankzij deze vrolijke bende is het altijd gezellig..Ze verrassen je met onze unieke smaakcombinaties en laten met hun positieve vibe ook jouw energie weer helemaal opleven. Kom langs en Celebrate Life with a PokeBowl!"

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
PokeMambo
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck