Menu

Porflavorfood

Porflavorfood

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Mijn naam is Yori Gerritsen, ik ben 32 jaar en sinds november vorig jaar begonnen als ondernemer.

Na een carrière van 15 jaar als restaurantchef, ben ik nu bezig met het veroveren van de wereld van foodtrucks en catering. Mijn passie voor BBQ, grillen, roken en koken op open vuur is ontstaan tijdens mijn werk in Australië voor Lennox Hastie, een van de beste chefs van Australië, bij restaurant Firedoor in Sydney. Terug in Nederland heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd van Nord Aalthuizen bij restaurant Black Smoke in Rotterdam.

Mijn foodtruck is gespecialiseerd in de Mexicaanse keuken, gecombineerd met mijn offset smoker BBQ. Daarnaast bied ik ook klassieke BBQ-gerechten aan, zoals een prachtige Galloway beenmergburger (rundvlees uit Sluis in Zeeland), jalapeno-cheddarworst, en flatbread met pulled pork.

We kunnen ook verschillende gerechten serveren vanaf verschillende stations, zodat we bijna een eigen foodtruckfestival creëren. Ik werk uitsluitend samen met slagerij Vlees van Vandaag, die staat voor kwaliteit en duurzaam geproduceerd vlees. Ons rundvlees komt vooral uit Sluis in Zeeland, het varkensvlees uit Oosterhout in Brabant, en de kippen komen uit de omgeving van Barneveld. Alles is grasgevoerd, zodat de runderen alleen de goede vetten produceren die we nodig hebben, in plaats van de vetten die ontstaan door massaproductie en toevoegingen aan het voer.

Gerechten

Assortiment MEXICAN X BBQ Porflavorfood

Birria Taco:
Gegaarde shortribs van de smoker met huisgemaakte birria-marinade. Geserveerd in een krokant gebakken kaasmaïstortilla, afgemaakt met zoetzure ui en koriander.

Chicaronne Taco:
Smokey krokant Iberico buikspek met salsa verde, koriander en verse witte ui.

Kippendij Al Pastor:
Kippendijen, 24 uur gemarineerd in huisgemaakte al pastor-marinade. Geserveerd met ananas pico de gallo, zoetzure ui en koriander.

Bloemkool Burnt Ends Taco:
Baja-style taco met in appelsap en BBQ-saus gesmoorde bloemkoolroosjes, geserveerd met zoetzure rodekool, ui en koriander.

Side Dish:

Corn Ribs Elote Style:
Een maïskolf in vieren gesneden, met chilizout, limoen-aioli en Parmezaanse kaas.

Loaded Nachos:
Warme tortillachips met krokant gebakken kaas, guacamole, salsa Mexicana en zure room. Keuze uit birria, chicaronne, al pastor kip of 'let's get loco' en geniet van alle smaken.

Vegetarisch: Smokey Jalapeño Beans

Chef's specials

Ik ben erg trots op mijn birria taco. Het roken van het vlees voordat het verder gaart in de marinade voegt een extra dimensie aan de smaak toe. Daarnaast ben ik zeer tevreden over mijn loaded nachos met smokey jalapeño beans.

Daarnaast ben ik dol op de Amerikaanse BBQ klassiekers, denk aan belly spareribs, smokey burger, shortribs, pulled pork en pulled beef.
Smokey kippenbout.

Ook deze opties kunnen we verzorgen op locatie

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  125 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 17,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Barendrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  91651832

Onze crew

De crew bestaat voornamelijk uit Yori, onze pitmaster, operationeel manager, contactpersoon, en meer. Yori is enorm trots op zijn bedrijf en wil zijn passie graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Voor vaste ondersteuning helpt Yori's partner momenteel veel mee in het bedrijf. Daarnaast beschikt Yori over een sterk netwerk van zelfstandige koks die kunnen bijspringen wanneer nodig.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Porflavorfood
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck