Menu

Pizza Patrón

Pizza Patrón

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn gepassioneerde pizzaliefhebbers die de kunst van het pizza bakken tot in de perfectie hebben geperfectioneerd. Met onze mobiele pizzakar toveren we een stukje Italië op elk evenement, feest of festival.

Onze missie is simpel: mensen laten genieten van de meest verrukkelijke pizza's die ze ooit hebben geproefd. Met de beste ingrediënten en authentieke recepten creëren we smaakexplosies die je smaakpapillen verwennen en je laten verlangen naar meer.

Naast de klassieke Margherita en Pepperoni, bieden we een rijke variëteit aan unieke smaakcombinaties die je zintuigen prikkelen. Of je nu een liefhebber bent van vlees, vegetarisch of veganistisch, we hebben voor elk wat wils.

Onze pizza Patron foodtruck is niet alleen een culinaire belevenis, maar ook een visueel spektakel. Onze toegewijde pizzaiolo's rollen het deeg, beleggen de pizza's en schuiven ze met vaardigheid in de houtgestookte oven. Het moment waarop de pizza's perfect goudbruin en knapperig worden gebakken, is altijd een magisch schouwspel.

Met Pizza Patron foodtruck brengen we niet alleen smaak, maar ook gezelligheid. We streven ernaar om een warme, vriendelijke en uitnodigende sfeer te creëren waarin mensen samenkomen om te genieten van heerlijke pizza's en elkaars gezelschap.

Dus als je op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring op jouw volgende evenement, zoek dan niet verder dan Pizza Patron Kar. We beloven dat onze passie voor pizza en ons streven naar perfectie je smaakpapillen zullen betoveren en je hart zullen verwarmen. Kom bij ons langs en beleef de smaak van Italiaanse traditie en gezelligheid!

Gerechten

De Pizza Patron foodtruck biedt een heerlijk en gevarieerd assortiment aan Italiaanse lekkernijen. Hier zijn enkele van de producten die je bij onze foodtruck kunt verwachten:

Pizza's: We serveren een verscheidenheid aan smaakvolle pizza's, waaronder klassieke Margherita, Pepperoni, vegetarische opties en diverse speciale combinaties met een unieke twist.

Italiaanse Salades: Frisse salades met Italiaanse smaken, zoals Caprese met tomaten, mozzarella en basilicum, of een groene salade met rucola, cherrytomaten en balsamico dressing

Chef's specials

De specialiteit van de Pizza Patron foodtruck is ongetwijfeld de heerlijke en ambachtelijk bereide pizza's!

Met veel passie en toewijding hebben we de kunst van het pizza bakken geperfectioneerd. Onze pizza's zijn gemaakt van de beste ingrediënten en volgens authentieke recepten, waardoor ze een smaakvolle en krokante korst hebben, perfect belegd zijn en boordevol smaak zitten.

Van de klassieke Margherita en hartige Pepperoni tot verrassende combinaties met unieke toppings, onze pizza's zijn een waar genot voor elke pizzaliefhebber. Of je nu houdt van een traditionele smaak of graag iets nieuws wilt proberen, we hebben voor elk wat wils!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 12,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    04064821

Onze crew

De Pizza Patron foodtruck wordt bemand door een gepassioneerde en getalenteerde crew die er alles aan doet om een geweldige culinaire ervaring te bieden!

Ons crewteam bestaat uit:

Henk: Onze pizza meester! Henk is de expert in het maken van heerlijke pizza's met perfecte korst en smakelijke toppings. Hij zorgt ervoor dat elke pizza met zorg en precisie wordt bereid.

Ineke: Onze vriendelijke gastvrouw! Ineke verwelkomt onze klanten met een glimlach en zorgt dat iedereen de pizza krijgt die hij/zij wilt. Ze staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Tony's Foodtruck: Pizza Patron op Westwood Festival 2023

Beoordelingen

5 beoordelingen

  • "Heerlijke pizza!"

    10,0

    Ik kom Tony’s eigenlijk op alle foodtruck festivals wel tegen, dus ik was erg benieuwd naar de pizza’s. Maar ook de pizza’s zijn heerlijk! Echte culinaire vakmensen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-08-2023 |

  • "Top! "

    10,0

    We hebben hun ingehuurd voor een bedrijfsborrel en wat was het een succes. Top geregeld, heerlijke verse pizza’s en hele leuke gezellige mensen.

    Bedankt Henk en Ineke tot de volgende keer!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-08-2023 |

  • "Heerlijke Pizza’s "

    10,0

    Echt een aanrader

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-08-2023 |

  • "Festival "

    10,0

    Ik heb pizza patron ontmoet op een festival in Den Haag.

    Ken niet anders zeggen top Pizza, uit een echte hout gestookte pizza oven.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-07-2023 |

  • "Heerlijke pizza’s "

    10,0

    We hebben Pizza Patron ingehuurd voor ons bedrijfsfeestje. Wat het geslaagd, heerlijke pizza’s super verzorgd en wat zijn Henk en Ineke gezellige mensen.
    Kortom echt een aanrader

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-07-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Pizza Patrón
10,0
Op basis van 5 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck