Menu

Sate van NAN

Sate van NAN

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Sate van NAN heeft WAANZINNING lekkere sate volgens het oude recept van haar vader. Die had in de jaren 80 (van de vorige eeuw ;) een bar dancing in Apeldoorn waar je op de 1e verdieping heerlijk kon eten. Er was één hardloper die er met kop en schouders boven uitstak en dat was.....
de varkenshaassate!!!

In 2014 heeft Mirlanda, na jaren in de horeca te hebben gewerkt, een oude Bedford ambulance gekocht en deze omgebouwd tot foodtruck, nu verkoopt zij deze varkenshaassate en inmiddels ook de heerlijkste kipsate met de fantastische marinade van haar vader. En met heel veel succes, want wat heeft ze in die 9 jaar al mooie opdrachten mogen doen.
Bedrijfsfeesten van groot tot klein, bruiloften, verjaardagen, openingen, kerstborrels en andere opdrachten. En zeg nu zelf een sateetje past toch overal bij en daar wordt je toch blij van !!

In het voorjaar van 2023 is er een tweede foodtruck bij gekomen. Deze is een heel stuk jonger, scheelt 36 jaar, hij is een stuk sneller en veiliger op de weg van nu, heeft meer ruimte, dus meer mogelijkheden en niet onbelangrijk iedereen kan rechtop in staan ;) dat is ook handig. Ook deze beauty wordt ook weer net zo mooi als de Bedford maar dan in een moderner jasje!

Ben je benieuwd wat Sate van NAN voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn, dan maakt Mirlanda met alle plezier een vrijblijvende offerte. Via de website [link] kun je het formulier invullen of stuur een mail naar info@[link]

Gerechten

Wij serveren op elke locatie onze vers bereidde varkenshaassate en kipsate. Heerlijk met net genoeg pittige satesaus, vers stokbrood, kroepoek, komkommer en "afgetopt" met lekkere gebakken uitjes.
Onze kipsate is geheel halal, dus voor iedereen toegankelijk, tevens hebben wij vegasate die op dezelfde manier wordt gemarineerd als onze andere satees.
Uiteraard stoppen wij overal net zoveel liefde in en dat proef je!!

Chef's specials

Onze specialiteit en waar het allemaal mee is begonnen is onze varkenshaassate!
Het beste en eerlijk vlees van Nederlandse bodem in combinatie met de marinade is het een WAANZINNIGE sate, die wil je proeven!!!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    400 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    59711183

Onze crew

Mirlanda & zonen

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

6 beoordelingen

  • "Verjaardag 70 jaar"

    10,0

    De 70e verjaardag van mijn man moest een speciaal feestje worden. Hiervoor heb ik saté van Nan laten komen op aanraden van anderen. Het was een groot succes, de kwaliteit was heerlijk en de aankleding van en om de truck was ook geweldig!
    De gasten vonden het fantastisch. Als je iets bijzonders wilt organiseren dan is dit een echte aanrader.


    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-04-2024 |

  • "Fantastisch concept"

    10,0

    Een echte aanrader op een feestje , gemakkelijk afspraken vooraf mee te maken
    We hebben al 2 keer gebruik gemaakt van de foodtruck op locatie met een feestje
    Alles wordt tot in de puntjes wordt verzorgd
    Heerlijke saté en marilanda is een super gastvrouw!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-03-2024 |

  • "Siemen 25"

    10,0

    Het was allemaal super. En ook gezellig. Een aanrader en zeer een volgende keer.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    16-11-2023 |

  • "Fantastisch"

    10,0

    De saté is werkelijk verrukkelijk; hele goede kwaliteit. Zelfs de vega-variant. Mirlanda is een hele leuke vrouw, reageert vlot op de mail en is heel duidelijk en zelfredzaam op de locatie. De truck heeft een hele leuke uitstraling, leuk aangekleed maar nog belangrijker: het eten is top!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-08-2023 |

  • "Diploma-uitreiking Gymnasium Apeldoorn"

    10,0

    Sate van Nan heeft tijdens onze diploma-uitreiking gestaan en sate uitgedeeld. De wachtrij tijdens de gehele uitreiking zegt genoeg. De sate sloeg aan en iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit en service van Mirlanda en haar team.
    We hebben haar nu al gereserveerd voor volgend jaar!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-07-2023 |

  • "Top!"

    10,0

    Sate van Nan maakt heerlijke satehs met bijpassende salades. Keuze uit vlees of vega en alles wordt ter plekke bereidt. Boeken en afspraken maken gaat soepel en service is top. Aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-07-2023 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Sate van NAN
10,0
Op basis van 6 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck