Menu

Worst Truck

Worst Truck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

De WorstTruck bakt de beste Nederlandse braadworsten op de leukste locaties en op de mooiste evenementen. Vlees is een luxeproduct waar je volgens ons alleen van kan genieten als het goed genoeg is voor dier, planeet én smaakpapillen. Daarom wordt onze worst gedraaid van uitsluitend Biologsich Nederlands vlees met de Italiaanse klassieke smaak van venkel en tijm. Onze bijzondere worst wordt geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. In overleg serveren wij eventueel ook de sublieme Butch&Dutch ui-tijm- burgers of sappige kaas-tijm-gehaktballen. Als vegetarische optie maken wij een frisse bulgursalade met verschillende zelfgemaakte rösti's of verse friet met eigen mayonaise.

* Wij hebben ook een vegetarische braadworst ontwikkeld. In overleg kan het gehele concept ook vegetarisch.

Wij houden van lekkerbekken dus onze wagen en toog staan tussen de mensen. Als er behoefte is aan muziek of entertainment, reist onze huisband graag mee en staan onze legendarische sjoelbakken klaar.

Gerechten

Luxe broodjes worst, vergelijkbaar met een goede hamburger, verse frieten en frisse salades.

Chef's specials

Onze venkel-tijm braadworst is onze specialiteit. Geserveerd op vers mais broodje met mosterd mayonaise en uiencompote, rucola of zachte zuurkool.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 8
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  66373042

Onze crew

De WorstTruck bakt de beste Nederlandse braadworsten op de leukste locaties en op de mooiste evenementen. Vlees is een luxeproduct waar je volgens ons alleen van kan genieten als het goed genoeg is voor dier, planeet én smaakpapillen. Daarom wordt onze worst gedraaid van uitsluitend Biologisch Nederlands vlees met de Italiaanse klassieke smaak van venkel en tijm. Onze bijzondere worst wordt geserveerd op een vers maïsbroodje met zachte zuurkool of rucola en huisgemaakte chutney. In overleg serveren wij eventueel ook de sublieme Butch&Dutch ui-tijm- burgers of sappige kaas-tijm-gehaktballen. Als vegetarische optie maken wij een frisse bulgursalade met verschillende zelfgemaakte rösti's of verse friet met eigen mayonaise.

Wij houden van lekkerbekken dus onze wagen en toog staan tussen de mensen. Als er behoefte is aan muziek of entertainment, reist onze huisband graag mee en staan onze legendarische sjoelbakken klaar.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Super worsten! "

  9,3

  De Foodtruck was via buurtkeukens bij ons in Amsterdam.


  Echt een aanrader.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  25-08-2020 |

 • "Lekker broodje worst"

  10,0

  Heerlijk broodje worst gegeten op de Westergasfabriek!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  30-01-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Worst Truck
9,7
Op basis van 2 beoordelingen

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck