Menu

Foodtruck Festival TREK 2018

Terug naar festivals »

Foodtruck Festival TREK 2018

06-09-2018 t/m 09-09-2018 | Den Haag

Beste Foodtruck fans!
Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.
Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele foodtrucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide vegan bites. Van sushi tot Surinaams van paella tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbier bus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!
Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.
Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK betekent een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!
Kijk voor de exacte locaties op:
http://www.festival-trek.nl/

Aankomende evenementen
Deel dit artikel

foodtrucks nodig voor je evenement?

Organiseer jij een evenement waarvoor je nog foodtrucks zoekt? Plaats je opdracht dan nu op de website en ontvang direct voorstellen van foodtrucks uit heel Nederland!

Opdracht plaatsen