Menu

Lepeltje Lepeltje

Terug naar festivals »

Lepeltje Lepeltje

09-05-2024 t/m 12-05-2024 | Weizigtpark Dordrecht

Lepeltje Lepeltje viert haar tiende verjaardag! Sinds haar ontstaan in 2014 in Amersfoort, heeft dit culturele foodfestival zich verspreid over het land, met dit jaar 7 edities in 6 verschillende steden. In Dordrecht keert het festival terug naar het Weizigtpark, terwijl Park de Wezenlanden in Zwolle, na een succesvolle eerdere editie, opnieuw als locatie dient. Lepeltje Lepeltje Lokaal maakt ook weer deel uit van het programma, en Amsterdam zal voor de eerste keer kennis maken met dit gezellige huiskamerevenement.

De aftrap vindt plaats in Eindhoven en Dordrecht, waarna het festival verder reist naar Amersfoort, Amsterdam, Zwolle en Utrecht, om uiteindelijk terug te keren naar Amersfoort voor de afsluitende Lepeltje Lepeltje Lokaal. Hieronder volgt een overzicht van de data en locaties, in de hoop vele bezoekers te mogen verwelkomen.

Deel dit artikel

foodtrucks nodig voor je evenement?

Organiseer jij een evenement waarvoor je nog foodtrucks zoekt? Plaats je opdracht dan nu op de website en ontvang direct voorstellen van foodtrucks uit heel Nederland!

Opdracht plaatsen