Menu

Hop On Hop Off Festival

Terug naar festivals »

Hop On Hop Off Festival

05-04-2024 t/m 07-04-2024 | Kunstijsbaan, Breda

Het Hop On Hop Off Festival wordt op 5, 6 en 7 april voor de vijfde keer gehouden, wederom op de Kunstijsbaan in Breda vanwege de overweldigende positieve feedback en succes van eerdere edities. Dit evenement is een waar paradijs voor liefhebbers van speciaalbier en culinaire hoogstandjes, met een aanbod van meer dan 500 verschillende bieren van 60 nationale en internationale brouwerijen. Er is voor ieder wat wils, of je nu een voorkeur hebt voor licht en fruitig bier of de voorkeur geeft aan rijke en donkere varianten.

Vele brouwerijen maken hun debuut op het festival, en sommige brengen zelfs een uniek bier mee speciaal voor dit evenement, al is nog niet bekend welke dat zullen zijn. Daarnaast wordt het festival opgeluisterd door ongeveer 25 FoodTrucks die ter plekke de heerlijkste gerechten bereiden, geschikt voor zowel liefhebbers van vlees als voor diegenen die liever vlees vermijden.

Maar er is meer dan alleen bier en eten; het festival biedt entertainment voor alle leeftijden. Met livemuziek, masterclasses, foodpairing-sessies en diverse andere vormen van vermaak op de 16.000 m² van de Kunstijsbaan, is er genoeg te beleven. Voor de jongere bezoekers zijn er activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen, zodat het festival een perfect dagje uit is voor het hele gezin.

  • Locatie en Bereikbaarheid

    De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

    Ga voor meer informatie naar:
    www.hoponhopofffestival.com
    www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
    www.instagram.com/hoponhopoff_festival/

Deel dit artikel

foodtrucks nodig voor je evenement?

Organiseer jij een evenement waarvoor je nog foodtrucks zoekt? Plaats je opdracht dan nu op de website en ontvang direct voorstellen van foodtrucks uit heel Nederland!

Opdracht plaatsen