Menu

HOPPAAA!

09-05-2024 t/m 12-05-2024 | Gorinchem Buiten de Waterpoort

Het Foodtruck Festival HOPPAAA onderscheidt zich door een gevarieerd aanbod van keukens en assortiment, waarbij dubbele aanbiedingen vermeden worden. Dit festival laat het traditionele muntjessysteem achterwege, waardoor bezoekers niet twee keer in de rij hoeven te staan en niet met waardeloze muntjes thuisblijven. De prijzen zijn transparant, met alleen de kosten die vermeld staan, inclusief elektriciteit. Eten en drinken vormen de basis van het festival, met muziek als aangename aanvulling, waarbij gedurende het evenement en vaak ook live muziek te horen is.

Het festival richt zich op jonge gezinnen, foodliefhebbers, en vriendengroepen die hun borrel, picknick, of gezamenlijke snackmoment op het festivalterrein willen beleven. HOPPAAA creëert een informele en gezellige sfeer, waar het gevoel van gemeenschap centraal staat en mensen kunnen genieten van goed eten en drinken in een ontspannen omgeving. Er zijn speciale bars aanwezig, zoals een huisbar, een Wijnclub, en een Cocktailbar, maar alleen een koffietruck mag drankjes verkopen.

Voor de jongere bezoekers is er volop vermaak met activiteiten zoals schminken, glittertattoos, hairfeathers, workshops, en een sjoelcompetitie voor broers en zussen. Het festival zet ook sterk in op promotie, met zichtbaarheid in lokale en regionale media, online platforms, en door samenwerkingen met lokale instanties om een breed publiek te bereiken.

Foodtrucks worden aangemoedigd om kleinere porties aan te bieden, zodat bezoekers meerdere trucks kunnen proberen zonder direct vol te zitten. Borrelplanken, familieschalen, en shared dining concepten winnen aan populariteit, perfect voor grotere groepen die het gezellig vinden om eten met elkaar te delen. Honden zijn aangelijnd welkom, mits voorzien van water en een bakje. De toegang tot het festival is altijd gratis, wat het toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Deel dit artikel

foodtrucks nodig voor je evenement?

Organiseer jij een evenement waarvoor je nog foodtrucks zoekt? Plaats je opdracht dan nu op de website en ontvang direct voorstellen van foodtrucks uit heel Nederland!

Opdracht plaatsen