Menu

IJs van Tijs

IJs van Tijs

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

De heerlijke smaak van ambachtelijk bereid ijs samen met de feestelijke uitstraling van onze Bedford ijswagens maakt elk feest tot een succes.
Voor bedrijfspromotie, evenementen en feestjes zijn onze ijswagens zeer geschikt. Wij komen al bij u langs (afhankelijk van de af te leggen afstand) voor bedragen vanaf €75,00 en vertrekken pas als iedereen een ijsje heeft gehad.
Het perfecte ijsje scheppen is niet eenvoudig als u dat nog nooit heeft gedaan daarom zorgen wij ervoor dat er altijd ervaren ijscomannen of ijscovrouwen aanwezig zijn.
De ijssmaken of zelfs de ijskleuren kunnen wij afstemmen op uw bedrijfsthema of logo. Denk hierbij aan een oranje of rood wit blauw ijsje met koningsdag.
Op verzoek kunnen wij ook luxe sorbets maken waardoor uw feest een extra chique uitstraling krijgt. Kortom onze Bedford ijswagens zijn ideaal voor al uw kleine en grote evenementen en zouden niet mogen ontbreken op uw buurtfeest.


ijscokar, ijskar, ijswagen, ijscowagen, ijsfiets, ijscoman, ijscovrouw, ijs, ijsco

Gerechten

Wij serveren hoofdzakelijk bolletjes schepijs in ijsbekertjes, hoorntjes en wafels. Het ijs bereiden we zelf en betrekken de benodigde grondstoffen en ingredienten zo veel mogelijk uit de regio of direct uit Italie.

Chef's specials

Het ijs bereiden we zelf en betrekken de benodigde grondstoffen en ingredienten zo veel mogelijk uit de regio of direct uit Italie. Dussss........ alles vers bereid!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 1,25
 • Bedieningsregio:
  Wijchen + 25 km
 • KvK nummer:
  10040996

Onze crew

Onze "ÏJs-crew" bestaat uit ervaren enthousiastelingen met passie voor hun vak.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Super leuk promotie filmpje

Promotie filmpje van een van onze Bedfords

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
IJs van Tijs
Op basis van 0 beoordelingen

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck