Menu

YaFunFood

YaFunFood

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij maken de lekkerste schaafijs, suikerspin, popcorn en poffertjes op uw bedrijfsfeest, schoolfeest, evenement, verjaardag, trouwerij of elke andere gelegenheid die u kunt verzinnen. Onze machines zijn unieke attracties op uw feest of evenement. En zal de aandacht van uw gasten trekken. De smaken zullen u positief verbazen!

Gerechten

Wij leveren vers geschaafd ijs met heerlijke siropen erover. Je kunt per ijsje drie smaakjes kiezen. Wij hebben 16 smaakjes, dus voor ieder wat wils. Wij kunnen ook mooie regenboog of unicorn ijsjes maken.

Daarnaast hebben wij suikerspinnen op een stokje of in een emmer. Je kunt kiezen uit 38 unieke smaakjes. Van de emmers hebben wij ook regenboog en unicorn emmers. Ook vullen wij de emmers naar smaak/kleur keuze.

Binnen 5 minuten heb je heerlijk ruikende, verse popcorn. Wij hebben popcorn in de volgende smaakjes: zoet, zout, salted caramel, kokos, oreo. Zoete popcorn kan ook in kleur gemaakt worden. Zo heb je vrolijke popcorn op je feest of evenement.

Als extra hebben wij 30 verschillende snoepsoorten (allemaal halal en veel vegetarisch).

Chef's specials

Wij hebben suikerspin in de Surinaamse smaakjes: Red Cola, Dawet en Orgeade ontwikkeld. Dit zijn inmiddels veelgevraagde smaakjes.

Wij maken traktaties en uitdeelemmers met suikerspin en eventueel popcorn erin voor uw feest, evenement of bedrijf om uit te delen aan personeel, gasten of klanten.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  80 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  81482876

Onze crew

Onze crew bestaat uit de eigenaar en zijn vrouw. Wij vullen elkaar aan en zijn samen een sterk team. We laten de klanten lachen en genieten van heerlijk vers bereide funfood. Met alle plezier staan wij achter onze machines, want voor ons voelt dit niet als werk! Wij halen hier energie uit.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
YaFunFood
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck