Menu

Genieten op Wielen

Genieten op Wielen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Great drinks, great memories. Dat is waar Genieten op Wielen voor staat, wat wij heerlijk vinden om te doen en waar we jou heel graag bij helpen. Of dat nu voor je bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag is. Of omdat je gewoon een prachtig feest wil geven.

Binnen Genieten op Wielen hebben we een aantal geweldige “Wielen”; mobiele bars waaruit we heerlijke drankjes serveren. In onze Wielen is veel liefde, tijd en passie gestoken en dat is voelbaar. Het zijn de ultieme sfeermakers. Zij zijn de eyecatcher van je feest en toveren iedere standaard plek om tot een stijlvolle feestlocatie. Ons team zorgt ervoor dat jouw gasten genieten van de lekkerste drankjes maar vooral ook van het moment zelf. Zodat hier nog lang over nagepraat wordt. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan. Bovendien kleden we het geheel aan met sfeervolle styling materialen en waar gewenst denken we graag verder met je mee. Want het allerbelangrijkste vinden wij dat iedereen zich even helemaal in de feestvreugde kan onderdompelen, vooral ook jij. Just sit back & enjoy.

Gerechten

Wij bereiden de meest heerlijke drankjes; cocktails (en mocktails), gin tonics en bubbles, maar ook heerlijke koffie & thee en smoothies. Natuurlijk regelen we ook graag je overige dranken op aanvraag.

Chef's specials

Cocktails, gins & bubbles

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 5
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    82833869

Onze crew

Wij werken met de meest enthousiaste & professionele crew die er alles aan doen om jouw feest tot een ultieme herinnering te maken!

Certificaten

  • Sociale Hygiëne

Video's

Genieten op Wielen

Beoordelingen

11 beoordelingen

  • "Fantastische foodtruck"

    10,0

    Tijdens onze trouwdag heeft Genieten op Wielen de ijsjes verzorgd middels een ontzettend leuk aangeklede Foodtruck.
    De uitstraling van de foodtruck paste precies in het plaatje van onze buiten locatie. Voorafgaand aan de dag was het snel communiceren en dat was heel prettig. We kregen heel veel positieve reacties op de foodtruck en in ons fotoalbum en in de trouwfilm neemt hij een belangrijke plek in.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    07-02-2024 |

  • "Bruiloft"

    10,0

    Tijdens onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van de vintage caravan van Genieten op Wielen. Voor de ceremonie kon iedereen koffie of thee halen en na de ceremonie stond er een glas prosecco voor iedereen klaar.

    Allereerst kregen we veel complimenten van onze gasten dat de koffie zo lekker was, daarnaast is de styling echt fantastisch en Saskia en haar dochter zijn ontzettend aardig.

    Kortom, echt een aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    25-01-2024 |

  • "Aanrader"

    10,0

    Persoonlijke en vriendelijke service, alles tot in de puntjes geregeld én; Superlekkere cocktails.
    Een dikke aanrader !!
    Het hele concept is gelijk een superleuke aankleding voor je feest, een echte sfeermaker.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-01-2024 |

  • "Super sfeervol vriendelijk en lekker "

    10,0

    De service is heel goed, Saskia is heel vriendelijk en het is prettig schakelen. De cocktails waren super lekker. Ook de decoratie en de trailer zagen er heel sfeervol goed verzorgd uit. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld! Een absolute aanrader!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-01-2024 |

  • "Van feest naar knalfeest"

    10,0

    - Waarom hebben wij voor Genieten op Wielen gekozen?
    Via een tip van onze dochter, die Genieten op Wielen ook gezien had op een bruiloften event

    - Hoe hebben wij de samenwerking/ communicatie ervaren?
    Ze waren zeer enthousiast, al tijdens de aanvraag. Er was een duidelijke communicatie en een heldere offerte. Ook 'verborgen' extra kosten zijn niet gekomen, maar wel juist hier en daar wat extra's.

    - Wat vonden wij van de uitstraling?
    Een superleuke verbouwde paardentrailer. En niet zomaar even, maar professioneel verbouwd en fantastisch aangekleed. Alleen dat was al een feest op zich. Alles was ook goed vermeld in de offerte en werd meer dan waar gemaakt.

    - Wat vonden wij het meest waardevol als klant?
    De betrokkenheid van deze mensen en ze 'ontzorgen' en regelen het van A tot Z. Degene die de trailer bemanden deden ook leuk mee met het feest. En toen alles was opgeruimd, bleek zelfs dat ze de vuilnis hadden meegenomen!

    Een onbezorgde en fantastische ervaring? Boeken!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    11-01-2024 |

  • "De opening was niet compleet zonder "Genieten op Wielen""

    10,0

    De opening van Stoffen Vonn in Assen was een groot succes en dat mede door Genieten op Wielen. Aan alles was gedacht. Van sfeervolle aankleding tot de kleinste details op de cocktails. Mooie sierletters op het krijtbord van de te bestellen mock-en cocktails. En dan die prachtige caravan bar. Mede dankzij jullie hebben wij een succesvolle en geweldige opening van de stoffenzaak gehad. Als wij weer wat te vieren hebben, dan weten wij zeker wie wij gaan benaderen. Dank voor deze geweldige dag. x

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-01-2024 |

  • "Genieten op Wielen maakt het verschil"

    10,0

    Genieten op Wielen heeft het verschil gemaakt op ons "weddingfestival" in boho/ibiza stijl. De grote caravan is multifunctioneel op zo'n dag. Het is om te beginnen een echte eye catcher. Vanuit de caravan hebben we de welkomstdrankjes geschonken, later koffie/thee/petit fours en tegen het einde van de avond shotjes/alcoholvrije cocktails. Aan het begin van de avond hebben we de caravan gebruikt als foto locatie met de familie. Echt een succes! Het contact met Saskia was ook erg fijn!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-01-2024 |

  • "Genoten van Genieten op Wielen"

    10,0

    De dames van Genieten op Wielen waren met hun twee foodtrucks echt een geweldige toevoeging voor ons bedrijfsfeest. De uitstraling van de foodtrucks was heel stijlvol en knus, waardoor zij er echt uit sprongen tussen de verschillende stands en foodtrucks. Daarnaast zijn de dames heel flexibel. Of wij de cocktails zelf mochten aanleveren en het mixen en schenken aan de dames overlaten? Geen probleem! En niet te vergeten: het prachtige welkomstbord dat zij voor ons gemaakt hebben, het zag er echt top uit allemaal! Wat ons betreft echt een aanrader voor foodtruckfestivals, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    29-08-2022 |

  • "Wat een geweldige ervaring"

    8,0

    Wij hebben de afgelopen maanden twee keer een cocktail workshop laten organiseren door Saskia en haar medewerkers. Eén keer voor een groep bedrijfsrelaties en één keer voor een groep privé relaties.
    Beide keren was het super georganiseerd, heel gezellig en een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers.

    Wij kijken terug op twee geweldige evenementen waar we nog lang over zullen napraten.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    24-08-2022 |

  • "Genieten op Wielen bij Ellesie Vrouwenkliniek- Opening juni 2022"

    10,0

    Sfeer, aankleding, the touch.. tot in de puntjes verzorgd en ontzorgD! Erg fijn en voor een volgende keer zeker weer! Maar we hebben je al soort van geboekt weer in september

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-08-2022 |

  • "Huur foodtruck "

    10,0

    Wij hebben jullie fraaie foodtruck/caravan gehuurd voor een event met collega's. Wat was het geslaagd! Vanuit jullie sfeervolle caravan, hebben wij onze collega's van heerlijke drankjes voorzien. Fijne & vriendelijke mensen om mee samen te werken! aanrader en voor herhaling vatbaar.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-08-2022 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Genieten op Wielen
9,8
Op basis van 11 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck