Na jarenlang in de traditionele horeca te hebben gewerkt van sterrenzaak tot cateringbedrijf zijn we in 2015 met ons Foodtruck bedrijf begonnen.
Buns maakt beroemde broodjes uit de hele wereld maar zijn gespecialiseerd in Pita (Gyros kip, Gyros Vegan, Sabich).
Belangrijk voor ons is dat alles homemade en vers gemaakt moet zijn van de marinades tot de sauzen, zoals eten uit een foodtruck bedoeld is.
Verder hebben we ook nog soepen om ook een volledige maaltijd te kunnen serveren en hebben we veel Vega keuzes.
Gerechten
Buns maakt beroemde broodjes uit de hele wereld zoals de Pita Gyros, Sabich, Bara, hotdog en nog veel meer.
Belangrijk voor ons is dat alles homemade en vers gemaakt moet zijn van de marinades tot de sauzen, zoals eten uit een foodtruck bedoeld is.
We hebben verder nog uitbreidingen zoals soepen en salades zodat we ook een hele maaltijd kunnen serveren.
Chef's specials
Onze specialiteit is PITA Gyros (zowel kip als vegan) en dat we alles vers op locatie maken met homemade marinades en sauzen. Bij ons geen kant en klare sauzen en kruidenmixen maar verse producten voor je ogen met liefde voor het eten en het vak klaargemaakt.
Dat is waar het in onze ogen bij een foodtruck om draait.
Onze crew
Louise is van Surinaams-Javaanse afkomst en koken zit in haar genen. Haar moeder en oma verkochten al eten in Suriname op de plantages en markten. In Nederland heeft ze een klassieke Horeca opleiding gehad en in veel Franse restaurants gewerkt, en daardoor een professionele manier van werken te combineren met de passie voor koken vanuit haar roots.
Haiko is 100% Brabander en heeft na een jarenlange Horecaopleiding gewerkt in alle soorten Horeca van Sterrenzaak tot hotel, Hij is ook het aanspreekpunt voor reserveringen en offertes.
Jurian is onze zoon en gaat al vanaf het begin mee naar festivals en cateringopdrachten en volgt momenteel ook een Horeca Management opleiding en gaat ook regelmatig zelfstandig op pad.
Verder hebben we een ruim team van enthousiaste medewerkers die plezier hebben in het werk.
Certificaten
- Sociale Hygiëne
- Allergenendeclaratie
- Hygiënecode HACCP
Beoordelingen
1 beoordeling
-
"Op de High Tech Campus"
Super aanvulling op de High Tech Campus in Eindhoven met de lunch, ook veel vegetarische opties en altijd gezellig!
Service
Kwaliteit
Foodtruck concept
27-08-2021 | Nick Van Oort