Menu

BUNS FOODTRUCK

BUNS FOODTRUCK

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Na jarenlang in de traditionele horeca te hebben gewerkt van sterrenzaak tot cateringbedrijf zijn we in 2015 met ons Foodtruck bedrijf begonnen.
Buns maakt beroemde broodjes uit de hele wereld, eventueel aangevuld met bijgerechten voor een volledige maaltijd.
Belangrijk voor ons is dat alles homemade en vers gemaakt moet zijn van de marinades tot de sauzen, zoals eten uit een foodtruck bedoeld is.
Verder hebben we ook nog soepen om ook een volledige maaltijd te kunnen serveren en hebben we veel Vega keuzes.

Gerechten

Buns maakt beroemde broodjes uit de hele wereld zoals de Pita Gyros, Sabich, Bara, Brabantse of Amerikaanse Burger, hotdog en nog veel meer.
Belangrijk voor ons is dat alles homemade en vers gemaakt moet zijn van de marinades tot de sauzen, zoals eten uit een foodtruck bedoeld is.
We hebben verder nog uitbreidingen met bijgerechten zoals soepen en een salades zodat we ook een hele maaltijd kunnen serveren.

Chef's specials

Onze specialiteit is PITA Gyros (zowel kip als vegan) en de Brabantse Burger van lokale kalveren en Burgerbroodjes. Vooro ons is het belangrijkste dat we alles vers op locatie maken met homemade marinades en sauzen. Verse producten voor je ogen met liefde voor het eten en het vak klaargemaakt.
Dat is waar het in onze ogen bij een foodtruck om draait.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    200 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    63681536

Onze crew

Louise is van Surinaams-Javaanse afkomst en koken zit in haar genen. Haar moeder en oma verkochten al eten in Suriname op de plantages en markten. In Nederland heeft ze een klassieke Horeca opleiding gehad en in veel Franse restaurants gewerkt, en daardoor een professionele manier van werken te combineren met de passie voor koken vanuit haar roots.

Haiko is 100% Brabander en heeft na een jarenlange Horecaopleiding gewerkt in alle soorten Horeca van Sterrenzaak tot hotel, Hij is ook het aanspreekpunt voor reserveringen en offertes.

Jurian is onze zoon en gaat al vanaf het begin mee naar festivals en cateringopdrachten en volgt momenteel ook een Horeca Management opleiding en gaat ook regelmatig zelfstandig op pad.

Verder hebben we een ruim team van enthousiaste medewerkers die plezier hebben in het werk.

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

  • "Sinterklaas Borrel gewoonweg super!"

    10,0

    Geweldige stoere truck met super lekkere broodjes en soepen bij onze Sinterklaasborrel gehad, volgend jaar weer!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-12-2023 |

  • "Op de High Tech Campus"

    10,0

    Super aanvulling op de High Tech Campus in Eindhoven met de lunch, ook veel vegetarische opties en altijd gezellig!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-08-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BUNS FOODTRUCK
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck