Menu

Smokey’s Choice BBQ

Smokey’s Choice BBQ

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bedrijf:
Van een ‘eenvoudige’ BBQ tijdens uw vrijdagmiddag-borrel tot uw bedrijf op een zeer bijzondere en informele manier gepromoot: voor uw personeel en klanten wordt een volledig prive Food festival neergezet.
Bij uw bedrijf of locatie wordt dit event compleet opgebouwd met tenten, uitgiftebalies en diverse unieke grote custom-made BBQ-smokers en BBQ-trailers. Voor u en uw gasten wordt het eten 'live' bereidt, ook in de winter.
Uw wensen worden in overleg vertaald naar een spektakel waar nog lang over nagepraat wordt.

Particulier:
Met onze unieke custom made houtgestookte BBQ-smoker en Santa Maria Grill als blikvangers, maken wij bij u thuis, zèlfs in kleinere tuinen, van uw tuinfeest een echt Food-event, volledig in festival stijl aangekleed.
Van een echt Food-festival waar u en uw gasten de originele low & slow BBQ-toppers, zoals onder andere broodjes Pulled Pork, smoked Hamburgers en smoked Spare Ribs, kunnen bestellen, een BBQ workshop waar u zelf ook aan de slag gaat, tot een compleet verzorgd meer-gangen BBQ diner met ‘groot vlees’ en vis of een proeverij met BBQ tapas.
Alle vlees en vis gerechten worden ter plekke vers bereidt in de Smoker die met appel- en kersenhout gestookt wordt. Deze bereiding geeft een absoluut unieke smaakbeleving, de gebruikte kruiden zijn home-made, net zoals de bijzondere salades.

Informeer gerust naar de mogelijkheden, uw idee wordt samen met u uitgewerkt tot een onvergetelijk feest.

Gerechten

Vlees, vis en groente gerechten bereidt in houtgestookte BBQ-smokers. Vlees wordt lokaal ingekocht, is duurzaam en de oorsprong is traceerbaar.
Gebruikte kruiden rubs, sauzen en salades worden home-made bereidt met overwegend biologische producten.

Kijk ook op:
Instagram: smokeys_choice

Chef's specials

Gesmookte Beef-Bacon hamburgers met speciale BBQ saus
De èchte low&slow (16 uur) Pulled-Pork met koolsalade.
Smoked Bavette met chimichurrie
Smoked Zalm met verse kruiden
Broodjes Surinaamse kip
Varkenshaas of buikspek saté
Buikspek blokjes
BBQ tapas proeverij
Zeer speciale Chili (3e prijs Tailgate Challenge)

*alles bereidt in de BBQ-smoker, gestookt met kersen of appelhout uit de Betuwe...alles heeft de nodige tijd en voorbereiding nodig, de smaak is onvergelijkbaar, waanzinnig èn is onze drijfveer.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    72322101

Onze crew

Afhankelijk van de groeps grootte en wensen van de opdrachtgevers wordt er gebruik gemaakt van meerdere ervaren catering/horeca mensen en worden er meerdere BBQ-trailers ingezet.

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Smokey’s Choice BBQ
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck