Menu

Smokey’s Choice BBQ

Smokey’s Choice BBQ

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bedrijf:
Van een ‘eenvoudige’ BBQ tijdens uw vrijdagmiddag-borrel, een geweldig personeelsfeest tot uw bedrijf op een zeer bijzondere en informele manier gepromoot: voor uw personeel en klanten wordt een volledig prive Food festival neergezet.
Bij uw bedrijf of locatie wordt dit event compleet opgebouwd met tenten, uitgiftebalies en diverse unieke grote custom-made BBQ-smokers en BBQ-trailers. Voor u en uw gasten wordt het eten 'live' bereidt, ook in de winter.
Uw wensen worden in overleg vertaald naar een spektakel waar nog lang over nagepraat wordt.

Particulier:
Met onze unieke custom made houtgestookte BBQ-Smoke Trailer maken wij bij u thuis van uw Tuinfeest, Bruiloft of Familie feest een echt Food-event, volledig in festival stijl aangekleed.
Van een echt Food-festival waar u en uw gasten de originele low & slow BBQ-toppers, zoals onder andere broodjes Pulled Pork, smoked Hamburgers en smoked Spare Ribs, kunnen bestellen, een BBQ workshop waar u zelf ook aan de slag gaat, tot een compleet verzorgd meer-gangen BBQ diner met ‘groot vlees’ en vis of een proeverij met BBQ tapas.
Alle vlees en vis gerechten worden ter plekke vers bereidt in de Smoker die met appel- en kersenhout gestookt wordt. Deze bereiding geeft een absoluut unieke smaakbeleving, de gebruikte kruiden zijn home-made, net zoals de bijzondere salades.

Informeer gerust naar de mogelijkheden, uw idee wordt samen met u uitgewerkt tot een onvergetelijk feest.

Gerechten

Vlees, vis en groente gerechten bereidt in houtgestookte BBQ-smokers. Vlees wordt lokaal ingekocht, is duurzaam en de oorsprong is traceerbaar.
Gebruikte kruiden rubs, sauzen en salades worden home-made bereidt met overwegend biologische producten.

Kijk ook op:
Instagram: smokeys_choice

Chef's specials

Gesmookte Beef-Bacon hamburgers met speciale BBQ saus
De èchte low&slow (16 uur) Pulled-Pork met koolsalade.
Smoked Bavette met chimichurrie
Smoked Zalm met verse kruiden
Broodjes Surinaamse kip
Varkenshaas of buikspek saté
Buikspek blokjes
BBQ tapas proeverij
Zeer speciale Chili (3e prijs Tailgate Challenge)

*alles bereidt in de BBQ-smoker, gestookt met kersen of appelhout uit de Betuwe...alles heeft de nodige tijd en voorbereiding nodig, de smaak is onvergelijkbaar, waanzinnig èn is onze drijfveer.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7,50
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    72322101

Onze crew

Afhankelijk van de groeps grootte en wensen van de opdrachtgevers wordt er gebruik gemaakt van meerdere ervaren catering/horeca mensen en worden er meerdere BBQ-trailers ingezet.

Beoordelingen

10 beoordelingen

  • "Super!"

    10,0

    Een erg leuk concept, mooie smaken, goede communicatie en geweldige gerechten.
    Het hele menu was glutenvrij op ons verzoek! Supergoed gedaan!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-07-2023 |

  • "Feestje thuis"

    10,0

    Voor mijn 50-jarige verjaardag heeft Hans een super lekker menu samen gesteld. De smoker met daarbij de "uitgifte kraam" zorgt voor een perfecte beleving. De gasten waren allemaal zeer dik tevreden, alles was heerlijk en er was voldoende. ECHT EEN FEESTJE om Hans te laten smoken :-)

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    06-06-2023 |

  • "Geweldig!"

    10,0

    Hans en Nicolette maken er echt een feest van. Genieten van het bereiden van het vlees maar ook de aankleding is perfect. Veel complimenten van mijn vrienden en familie! Ga vooral zo door en maak andere mensen ook blij!
    Goede kwaliteit en indrukwekkende bbq

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-04-2023 |

  • "In 1 woord geweldig!!!"

    10,0

    Voor ons feest ( 25 1/2 jaar getrouwd en manlief 50 geworden ) hebben Hans en Nicolette onze gasten en onszelf geweldig in de watten gelegd. Zowel voor-, hoofd- en nagerecht waren heeerlijk. Alles super verzorgd, wij krijgen nog steeds van onze gasten te horen “…wat was het eten bijzonder heerlijk en super verzorgd…! “ Wil je dus iets bijzonders en mensen die met passie werken, dan is Smokey’s Choice BBQ echt een aanrader. Nogmaals bedankt Hans en Nicolette.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2022 |

  • "Super foodtruck"

    10,0

    Voor mijn 50e verjaardag hadden we Smokey's Choice BBQ ingehuurd. Wat een uitstraling, lieve mensen en vooral heerlijke gerechten!! Alleen maar lof!
    Super leuke kleine gerechtjes maar wat afgewerkt en super lekker. Naderhand alleen maar super berichtjes gehad van alle feestgangers. Ga vooral zo door!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-10-2021 |

  • "Bedrijfsfeest"

    10,0

    Echt een super avond gehad!
    het eten is van hoge kwaliteit en werd zeer gewaardeerd door iedereen. Het personeel van Smokeys Choice BBQ was super vriendelijk. kortom echt een top avond gehad.
    Zeker een aanrader

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-10-2021 |

  • "Superfijne communicatie en heerlijk eten!"

    10,0

    Hans is een enthousiaste man, die heel erg met je meedenkt en alleen voor de allerbeste kwaliteit gaat. Hij wil dat zijn gerechten een echte beleving zijn, zowel in smaak als in de aankleding van de foodtruck. Kortom ik kan Smokeys Choice BBQ daarom van harte aanraden!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-10-2021 |

  • "Fantastisch!"

    10,0

    Wat een fantastisch avond hebben we gehad! En wat een geluk dat Smokey's Choice BBQ ook voor een kleiner aantal (minimaal 30 personen) een BBQ kan organiseren. Stonden bij ons in de tuin, hebben een enorm leuke, gezellige ambiance gecreëerd. En het eten was heerljik! Wat een aanrader voor je feestje!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-08-2021 |

  • "Smokey BBQ tijdens ons tuinfeest"

    10,0

    Dit is echt super! Ze hebben voor ons heerlijk vlees en vis bereid tijdens ons tuinfeest. dit geeft ook een festival sfeer, Top

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-08-2021 |

  • "Wat een leuke ambiance en wat een mooie en lekkere gerechten."

    10,0

    Smokey's choice heeft het helemaal waar gemaakt.

    Wij hebben hen gevraagd om voor de catering te zorgen een zomerfeest. De communicatie afstemming vooraf verliep prima en het team van Smokey's heeft er alles aan gedaan om ons een plezierige middag en avond te bezorgen. De opstelling en uitstraling is erg leuk, het eten is van hoge kwaliteit en werd zeer gewaardeerd door onze gasten.

    Helemaal goed dus!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    12-07-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Smokey’s Choice BBQ
10,0
Op basis van 10 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck