Menu

Barbecue Locomotief Utrecht

Barbecue Locomotief Utrecht

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Als onze locomotief op uw feestje staat dan gebeurt er ook echt iets! En het gaat niet alleen om de "looks"..., de kwaliteit van onze barbecue gerechten vinden wij nog veel belangrijker. Wij zijn niet van het traditionele speklapje en kippenpootje. nee wij grillen en smoken op authentieke wijze en volgens authentieke recepten.
Of u nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, familiefeest of buurtfeest heeft: wij zullen uw gasten versteld doen staan! Vanaf een volledig barbecue arrangement tot en met een grote partij steakhouse burgers.... alles kan.
Vuur en vlees... gecombineerd met het juiste hout, de juiste tijd én kruiden zorgen voor een unieke smaakbeleving bij BBQ Food Express.
Alles uit eigen keuken.... neem nu een "eenvoudige" hamburger... tja, zo denken wij dus NIET! Wij maken onze SteakHouse Burgers zelf van heerlijke Black Angus biefstuk, helemaal puur, daar gaat geen meel, ei of bindmiddel door. Deze wordt pas tijdens het bakken gekruid met onze eigen kruiden melange.
Onze sateh ondergaat een 4-dubbele behandeling voordat deze van de kamado af komt en op uw bordje belandt. Wij brengen die echte authentieke smaken vanuit heel de wereld naar u toe!
Bij elk evenement zijn wij op culinair gebied de eyecatcher én smaakmaker van de dag!
Ook ons vlees heeft een goede en eerlijke oorsprong.
Of het nu gaat om een stuk beef brisket, échte pulled pork, St. Louis Style Spareribs, wij weten waar we het over hebben...
Hopelijk komt onze trein ook bij u langs..... wij rijden in ieder geval op tijd ;- )ook u straks in de trein zit... de trein naar een unieke culinaire ervaring. Wij zijn ingericht op groepen vanaf circa 30 gasten tot circa 150 gasten.

Gerechten

Zuid-Amerikaanse Rib-Eye steaks
Slider Pulled Pork & Coleslaw
Gegrilde BarbecueWorst
Gegrilde biefstuk spies met Chimmichurri
Luxe BBQ Hamburgers
Bavette Roll
Grilled 'n Smoked Chicken Sateh
St. Louis style spareribs
Huisgemaakte salades
Tomahawk steaks
Smoked Patatoes
Ribroasts
Kip karbonade
...om maar wat op te noemen.

Chef's specials

Wij maken de heerlijkste gerechten. Heeft u een lievelingsgerecht en staat het niet op onze website? Vraag het ons en we gaan voor u aan de slag!!!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 0,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    70814694

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Onze grills in actie!!

Heerlijke pulled pork

Beoordelingen

22 beoordelingen

  • "Spektakel met kwaliteit"

    10,0

    Van A tot Z in de puntjes verzorgd.
    Ze communiceren goed zodat je altijd op de hoogte bent van de stand van zaken t.a.v. voorbereiding etc.
    Geen moeite was te veel
    Een fantastisch spektakel (ook voor kinderen)
    en bovenal.... super lekker eten.
    Als je iets te vieren hebt zijn Ron en zijn maat niet een aanrader maar een keiharde must!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-09-2022 |

  • "Fantastisch"

    10,0

    In 1 woord fantastisch! We hebben ze meerdere keren op ons feest gehad en dit was zeker niet de laatste keer.
    Het eten is geweldig en Ron en medewerkers vriendelijk en gezellig. Een echte aanrader als je eens wat anders wil op je feest...

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-04-2022 |

  • "Een fantastische barbecue ervaring"

    10,0

    Dit is in één woord geweldig! Als Spoorwegmuseum hebben we deze toepasselijke barbecue in de vorm van een stoomlocomotief gehuurd. Het team van Ron heeft voor onze vrijwilligers een fantastische avond verzorgd; het vlees was perfect en de side dishes waren heerlijk. Het bijbehorende uitgifte kraampje maakte de sfeer fantastisch. Ook de drankjes zijn door hen verzorgd, goed geregeld en we zijn zo enorm ontzorgd. Ron en zijn team zijn enorm vriendelijk en gezellig met een perfect oor voor de wens van de klant. Ik kan dit iedereen aanbevelen. Hiermee steel je echt de show en wordt er nog lang over nagepraat!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-10-2021 |

  • "Locomotief BBQ"

    10,0

    Wij hebben de Barbecue Locomotief voor onze organisatie (65 medewerkers) een BBQ laten organiseren. De kwaliteit van het vlees was echt super goed, ook het brood en de salades waren heerlijk. De mogelijkheid voor vegetarisch en halal eten werd ook goed opgepakt. De gezelligheid van de heren die uitserveerden was de kers op de taart. Kortom een zeer geslaagde BBQ.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    08-10-2021 |

  • "Top service"

    10,0

    Wij hebben in september weer een eerste bedrijfsbarbecue mogen organiseren na de strenge coronaperiode. Dit is een origineel concept en op een leuke manier gepresenteerd. De service was uitermate goed. NIets is teveel gevraagd en er wordt overal aan gedacht. Aan Ron en zijn team heb je echt een goede en kan je genieten van goed en lekker eten! Zeker aan te bevelen.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-09-2021 |

  • "BBQ"

    10,0

    We hebben heerlijk genoten van alle gerechten die voorbij kwamen. Alles smaakte lekker en wat goed verzorgt.
    Top avond gehad. Een echte aanrader.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    26-07-2021 |

  • "Goede BBQ"

    6,7

    Het vlees van de grill is erg lekker. Als we beoordelen op foodtruck concept vinden we dat niet echt in deze categorie passen. Maar zeker wel lekker.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    04-06-2021 |

  • "Geweldige dag!"

    10,0

    We hebben een hele leuke BBQ gehad met veel dank aan de heren van Barbecue Locomotief. Er werd goed meegedacht om de dag aan te passen aan onze wensen en de coronamaatregelen. Het eten was heerlijk, iedereen heeft genoten!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    14-04-2021 |

  • "Winter BBQ Hoveniersavond"

    10,0

    Tijdens onze jaarlijkse hoveniersavond hebben wij de BBQ Food Express uitgenodigd voor onze klanten. Wij hadden hen al een keer meegemaakt tijdens een eerder evenement en het leek ons leuk om hen in te schakelen. Het was een fantastische avond waarin er veel gezelligheid was en er ook heel goed werd gegeten. Het eten was namelijk ook geweldig! Al met al een unieke ervaring met heerlijk eten. Echte aanrader dus!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    10-02-2020 |

  • "Deze foodtruck op je bruiloft! Aanrader!"

    10,0

    Harmen en ik zijn in september 2019 getrouwd. We moesten zelf de catering regelen. Toen we via via aan Ron kwamen hebben we geen moment spijt gehad! Het is allemaal nieuw en je wilt gewoon dat je gasten lekker eten (80 man).
    We hebben ontzettend veel complimenten gekregen over de kwaliteit van het eten, zelfs van de kritische gasten;). Heerlijk eten en wat een sfeer brengt het met zich mee! Heel erg bedankt Ron voor het prettige contact, het meedenken en met name het lekkere eten!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    09-12-2019 |

  • "Bedrijfsbarbecue"

    10,0

    Afgelopen vrijdag hebben wij de BBQ foodtruck gehuurd voor een bedrijfsbarbecue met circa 40 man. Het vlees was heerlijk, net als de bijgerechten. De prachtige barbecue en het huisje met twee mega enthousiaste mannen maakte het helemaal af. Onze medewerkers hebben genoten en wij zouden dit iedereen aanraden!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    23-09-2019 |

  • "BBQ Bedrijventerrein "

    10,0

    Op 30 augustus hadden wij de BBQ foodtruck gehuurd voor op het bedrijventerrein voor ongeveer 50 personen. Het was een top middag! Alles was super geregeld en het eten was heerlijk. Ik zou deze catering zeker iedereen aanraden!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-09-2019 |

  • "Fantastische foodtruck en kwaliteit!"

    10,0

    Zaterdag 17 augustus was het weer zover: de jaarlijkse BBQ van het veteranen ijshockeyteam Utrecht Vintage, een traditie die teruggaat tot ... 1976! Dit jaar werd de barbecue verzorgd door het bedrijf BBQ Food Express, die ter plekke alle gerechten tevoorschijn toverde uit de fantastische locomotief barbecue (!). Sprekend voor de gehele groep van 55 ijshockeyers en hun ega’s, kan ik zeggen dat we een onvergetelijke avond hebben gehad, waarbij het sfeervolle decor met de locomotief als stralend middelpunt gecomplementeerd werd door de heerlijke gerechten van BBQ Food Express. De bavette, de steak, de spare ribs, etc. aangevuld met heerlijke salades worden niet snel vergeten! We danken BBQ Food Express voor de fijne zorg rond deze voor ons belangrijke traditie, en de bijdrage aan een heerlijke avond, chapeau!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    31-08-2019 |

  • "Een chef met een passie voor lekker bbq'en en een prachtige foodtruck."

    10,0

    Een geweldige chef die vol passie over het eten kan praten en die het ook met plezier voor je klaarmaakt. En dit proef je terug in het resultaat, het smaakte allemaal heerlijk. Onze gasten waren stuk voor stuk lovend over het eten.
    Daarnaast wordt het bereid in een stukje kunst op wielen. Een zelfgebouwde locomotief incl stoomfluit en bel met een ingebouwde smoker. En om het plaatje compleet te maken wordt het geserveerd in een eigen ontworpen stationshuisje.
    Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van de prachtige setting. Bedankt!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    27-08-2019 |

  • "Aanbeveling waard op uw evenement, feest"

    10,0

    Deze foodtruck en personeel is bij iedereen aan te bevelen. Hetgeen is afgesproken wordt keurig nagekomen. Daarnaast is het eten super en alles kan mits vooraf afgesproken natuurlijk.

    Is echt wat extra voor op uw feest/evenement.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-07-2019 |

  • "Bruiloft BBQ"

    10,0

    Ron, het eten was overheerlijk! We hebben alleen maar complimenten gehoord van onze gasten!

    Op 21 juni '19 heeft Ron de catering bij onze bruiloft verzorgt. Zo'n 80/85 gasten hebben heerlijk gegeten van de spareribs, saté, pulled pork en de bavette. Ook de salades waren heerlijk. In overleg met Ron heeft hij zelfs voor onze vegan gasten groentespiezen gemaakt en vegaburgers meegenomen (en álles vers, keurslagers kwaliteit)

    Wij zouden de BBQ Food Express bij iedereen aanraden, zij hebben bij onze bruiloft een onvergetelijke indruk achter gelaten, bij ons en zeker bij de gasten.

    Ga zo door Ron!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    30-06-2019 |

  • "Top truck"

    10,0

    We hadden Ron met zijn geweldige locomotief uitgenodigd voor ons jazz festival. Wat een topdag was het. Ron je hebt het fantastisch gedaan. Heerlijke broodjes pulled pork, hamburgers verse koolsla enzovoort. En jouw locomotief is natuurlijk subliem. Volgend jaar weer!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    17-06-2019 |

  • "Geweldig personeelsfeest"

    10,0

    Deze heren hebben onze barbecue voor zo'n 55 man tot een daverend succes gemaakt. Het vlees was werkelijk heerlijk, de salades en het brood waren geweldig een voor de kinderen en vegetariërs is ook top gezorgd. Ook de samenwerking met de heren verliep erg fijn. Ron en Nico, een dikke 10 voor jullie!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    15-06-2019 |

  • "21 diner dochter"

    10,0

    Afgelopen winderige zaterdag hadden wij een diner voor de 21ste verjaardag van onze dochter bij ons thuis. Het hoofdgerecht voor deze 45 vrouwen werd verzorgd door de Barbeque Locomotief.
    Communicatie voor en tijdens het diner liep perfect. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Perfect vlees. We hebben er veel complimenten over gehad die dus de foodtruck toekomen.
    Wij zullen bij de diner van onze andere drie kinderen ook zeker weer aan jullie denken!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    18-03-2019 |

  • "Geweldig"

    10,0

    De locomotief die we gehuurd hadden voor een etentje bij ons bedrijf was geweldig. De koks waren bekwaam en wisten ons een goed stuk vlees voor te schotelen. Het was zeker voor herhaling vatbaar!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    21-01-2019 |

  • "Heerlijk eten!"

    10,0

    Heerlijk broodje pulled pork op afgelopen zaterdag heerlijk gegaard.
    ook is de locomotief smoker een echte eyecather op je feest of festival.

    een dikke aanrader!!!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    03-09-2018 |

  • "Miss Piggy-BBQ lokomotief"

    10,0

    Wij hebben miss Piggy in vol ornaat mogen ontvangen bij ons jaarlijks feest van onze vereniging. Heerlijke spareribs gegeten, werkelijk om te zuigen! De sfeer door de aanwezigheid van miss Piggy en chefkok Ron maakten het een onvergetelijke dag voor onze vereniging. Ik zeg: doen!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    02-09-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Barbecue Locomotief Utrecht
9,8
Op basis van 22 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck