Menu

Meat-Up

Meat-Up

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Meat-Up is het adres voor een perfect verzorgde bbq bij u thuis of op locatie. Een overheerlijk verzorgde bbq met de beste vlees, vis en/of vegetarische gerechten volledig op uw smaak afgestemd. Daarnaast zorgen we met plezier voor de juiste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken passend bij de door u gekozen gerechten. Een culinaire bbq? Of juist alleen vingerfood? Misschien meer een bourgondische insteek of een heel varken of lam aan het spit? Meat up verzorgt het voor u, vraagt u naar de mogelijkheden!

BELEVING, KWALITEIT & DUURZAAMHEID
Bij Meat up zijn wij er van overtuigd dat producten geselecteerd op echt-, eerlijk- en puurheid resulteren in gerechten die niet alleen bijdragen aan betere omstandigheden voor mens, dier en milieu maar ook beter smaken. Door alles ‘from scratch’ en vers te bereiden weten we precies wat onze gasten eten en waar het vandaan komt.

ONZE PASSIE
Bbq is onze passie en onze liefde hiervoor willen delen met U en uw gasten. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van bbq. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!

Gerechten

Wij doen alles van vlees, vis tot vega gerechten! Alles is mogelijk bij Meat-Up. Hieronder zijn een aantal festival knallers die altijd in de smaak vallen bij het grote publiek!

Pulled pork sandwich:
Low and slow gegaarde procureur op een brioche broodje met coleslaw en home-made bbq saus.

BBQ Chicken sandwich:
Dry rubbed kippendijen, gerookt en afgegrild met veldsla en Ranchsaus op een homemade harde bol.

Smokey ribs:
Ribs die low and slow gegaarde zijn, hier door zijn de ribs mals met een bite, gemarineerd met Dion mosterd en onze eigen Meat-Rub. geserveerd met brood en wat coleslaw.

Bad-Ass burger:
150 gr. Angus burger topped met cheddar, oude kaas, bacon en home-made burgersaus op een harde bol.

Chef's specials

Wij zijn altijd onze grenzen aan het verleggen en zoeken hierbij de lekkerste ingrediënten die we kunnen gebruiken voor onze gerechten. Al onze gerechten zijn daarom in onze ogen onze specialiteit! Er is echter 1 gerecht waar wij als Meat-Up trots op zijn en dat is The one and only Brisket! Dit is het borststuk afkomstig van de dubbeldoel koe die wij 16 uur lang hebben gegaard tot perfectie! Dit is 1 van de moeilijkste stukken die klaargemaakt kan worden op de smoker en we zijn dit meesterlijke stuk nog steeds aan het verder ontwikkelen tot perfectie.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  1000 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 35
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  75831015

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Een zeer geslaagde BBQ!"

  10,0

  Woensdag heeft Meat-up op zeer korte termijn onze bedrijfsbarbecue op een fantastische manier gecatered. De service was uitstekend en erg vriendelijk, ook al hadden we die maandag pas contact met ze opgenomen. Ze hadden het totale pakket; tenten meenemen was mogelijk (voor als het regende) en een drankenpakket was ook mogelijk. Wij hebben genoten van het heerlijke eten en kunnen hen zeker aanbevelen! Bij ons staan ze in ieder geval in het adressenbestand.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  16-07-2020 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Meat-Up
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck