Menu

SATHEO

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?


SATHEO biedt goed, lekker, origineel gepresenteerd én betaalbaar eten voor iedere gelegenheid. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van festival tot luxe kerstdiner, receptie of tuinfeest. Eén ding hebben onze gerechten gemeen: het zit altijd op een stokje. Vlees, vis, vega, groente, fruit, eieren, aardappelen, rijst… Alle gekheid op een stokje!

Bij SATHEO houden we van een goed feestje, een grapje en een uitdaging. Daarom denken we graag met je mee over de manier waarop we jouw bijeenkomst nóg gezelliger kunnen maken. Dat begint met goed eten en mooie gerechten. Onze tot foodtruck omgebouwde ME-bus maakt de beleving compleet. Een feest met SATHEO is dan ook hét recept voor een glimlach.

Gerechten

Ons Festival menu is eigenlijk wel het bekendst. Maak je eigen keuze van Satestokjes, een MIX GRILL of een VEGA MENU of KIES JE EIGEN STOKJES uit kippendij, varkenshaas, buikspek, vegaballen, groenten en aardappeltjes. Deze menu's zijn voorzien van een heerlijk broodje, casave kroepoek en saus naar keuze. Dus voor iedereen zit er iets lekkers bij.
Maar wij van Satheo maken eigenlijk alles, je kunt het zo gek niet bedenken, als het maar op een stokje zit, vlees, vis vega, maar ook Linke Soep, Tostheo's, Eierstokken, allerlei verschillende Tapas tot zelfs een 4 tot 8 gangen menu, chefwaardig!
Tegenwoordig hebben we er een nieuwe truck bij; Satheo's frietkot, waar we sate met friet in verkopen, Deze omgebouwde aanhanger als gevangeniswagen is perfect voor een combi van sate met friet. Vooral inzetbaar voor grotere evenementen. We kunnen dan eigenlijk alles doen, vlees, vega, friet, snacks en broodjes. Dus voor ieder wat wilt, alles aanwezig.

Chef's specials

Onze specialitijd; KIES JE EIGEN MENU.
'Standaard' komen we met een menu waaruit je zelf je keuze kunt maken. Ga je voor vlees, dan hebben we MIXGRILL MENU; kippenij, varkenshaas en buispek. Of je kiest het VEGA MENU bestaande uit 3 stokjes met vegaballen, groenten en aardappeltjes. Wil je iets anders dan hebben we het VARIATHEO MENU, kies zelf 3 stokjes van de bovengenoemde soorten.
Bij deze menu's zit een broodje op een stokje, salsa of satesaus, kroepoek en uitjes! Een perfect festival of feest menu.(Ook te bestellen met 1 of 2 stokjes)
Dit kan eventueel uitgebreid worden met een heerlijk Frietje (in de grote wagen voor grotere evenementen.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    250 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 10,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    82644551

Onze crew

Meestal kom ik, Satheo, en gaat mijn vriendin mee maar gelukkig kan ik putten uit een mooi gezelschap fijne helpers, die het super fijn vinden om andere het naar de zin te maken! die niet op een schopstoel zitten maar bezig zijn om bij iedereen een glimlach op het gezicht te krijgen.
BRABANTSE GEZELLIGHEID!

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Video's

Sartheo bij RTLZ nieuws

Satheo stokburger verkoop promo filmpje plus supermarkt!

Promo Satheo

Promo kerst

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
SATHEO
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck