Menu

BBQexperience.nl

BBQexperience.nl

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

BBQ Experience is de partyservice en eventcatering afdeling van restaurant & partycentrum “Wantijpaviljoen” in Dordrecht. Gedurende de afgelopen 25 jaar hebben wij voor veel bedrijven en particulieren party’s, catering en eventservice verzorgd. Dit heeft geresulteerd in BBQ Experience. Uiteraard kunnen wij aan al uw wensen voldoen.
Wij trachten de kwaliteit van onze producten welke op o.a. (pop) concerten, ( grootschalige) events, presentaties, communiefeesten en party’s worden gebruikt, op een hoger niveau te brengen door uitsluitend te werken met topproducten en deze tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding aan u aan te bieden. Verder gebruiken wij zo veel mogelijk Fair Trade producten en trachten Co2-neutraal te werken.
Wat doen wij
Wij staan het gehele jaar op diverse evenementen en festivals in Nederland en Belgie. Uiteraard komen wij ook bij u thuis of op een door u te bepalen locatie. Eén onderdeel van onze activiteiten is het verzorgen van de inmiddels bekende BBQ-Backyardparty’s, hierbij maken wij gebruik van onze BBQ Smoker / Grill, waarbij wij gerechten zowel grillen als roken. Wij gebruiken hierbij diverse houtsoorten w.o. appel- en beukenhout waardoor de gerechten een extra smaaksensatie krijgen.
Onze BBQ Smokers
Onze grootste BBQ Smoker is 6 meter lang, en is een ware eyecatcher voor uw party of evenement. Verder hebben wij de beschikking over meerdere bbq smokers.
De smoker is zeer geschikt voor het zg. “low & slow”koken, wat betekend dat wij vlees, vis etc. garen op een lage temperatuur, waardoor zowel de smaak als de malsheid en sappigheid van de producten volledig tot zijn recht komen. Het hout wordt in de z.g. "vuurkamer" gestookt zodat het vlees niet in aanraking komt met het vuur waardoor de smaken beter bewaard blijven. De te bereiden producten worden vervolgens in de "gaarkamer" bereid, en worden daarna in de "rookkamer" gerookt.

Uiteraard kunnen wij aan al uw wensen voldoen !

Gerechten

Pulled Pork Hamburger, 100 % Rundvleesburger bedekt met langzaam gegaarde pulled pork (varkensschouder).
Spare Ribs, gemarineerde ribben van het varken, heerlijk mals met een licht zoete en pittge marinade.
Chorizo Argentina, gekruide worst Argentijnse stijl, bewerkt met koriander & gember.
Smokey Pulled Chicken Wrap, warme mexicaanse wrap gevuld met BBQ-rub gemarineerde kippendijen in onze BBQ smoker gegaard.
Pulled Pork Cheeseburger, 100 % Rundvleesburger bedekt met langzaam gegaarde pulled pork (varkensschouder) en cheddarcheese.
Spicy Belly Bacon, met pittige BBQ-rub gemarineerd buikspek (varkensvlees), opgerold en langzaam gegaard in plakken geserveerd.
Herby Salmon Chops, verse moten Noorse zalm gemarineerd in mosterd en dillerub .
Chicken Satay Skewer, traditioneel gemarineerde heerlijke malse kippendijen van de smoker met pindasaus.

Chef's specials

Steak Picanha, met enkel peper en zout gekruid staartstuk van het rund, meer heeft dit prachtige rundvlees niet nodig !.
Pork Bacon Steak , varkenshaas, gemarineerd en gevuld met een zachte geitenkaas, en omwikkeld met spek, waarna krokant gebakken op de BBQsmoker.
Wrap Pulled Chicken, warme wrap gevuld met in BBQrub gemarineerde kippendijen en garnituur.
Corn Cob, maiskolf geserveerd met roomboter en zout,
Chop Skewer, gemarineerde en gekruide stukken kabeljauw op een spies geserveerd.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  1500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Dordrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  23024395

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Video's

by BBQexperience

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "HELEMAAL TOP!"

  10,0

  Afgelopen vrijdag hebben wij een Winter BBQ gehad op het werk. De heren (en dame) van BBQExperience hebben dit echt fantastisch gedaan. Goede service, goed eten en ook behulpzaam.
  Daarnaast hebben zij ons voorzien van personeel en de dranken.
  Zeker de moeite waard om nogmaals te boeken!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  26-02-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BBQexperience.nl
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck