Menu

Grill'nSmoke BBQ Catering

Grill'nSmoke BBQ Catering

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Hey hallo en welkom op ons stukje Foodtruck,

Wij zijn een exclusieve Outdoor BBQ Cateraar, gespecialiseerd in "hoe kan het ook anders" authentieke BBQ.
Al onze opdrachten en evenementen voeren wij uit op één van onze 5 meter lange houtgestookte BBQ trailers. Geen gas- of briket gestookte grills, maar lekker middels robuuste blokken van lang gedroogd eikenhout. Precies zoals BBQ volgens ons bedoeld is.

Reeds 14 jaar zijn wij een bekend gezicht in de markt als het gaat om bedrijfs- en event cateringen, bruiloften, maar ook zijn wij met regelmaat te vinden op uiteenlopende markten door Nederland en België.
Met een gemotiveerd team delen wij de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten. Dit doen wij met respect voor milieu, mens en dier.
De meeste ingrediënten die we gebruiken zijn van biologische oorsprong, en van boeren en kwekers die wij inmiddels tot onze vrienden rekenen!

Met onze werkwijze, filosofie en opzet (festival style) zijn wij een waardevolle maar ook blik vangende toevoeging op elk denkbaar evenement, niet alleen qua uitstraling maar vooral qua product.

Van festival/evenement achtige (StreetFood) concepten tot aan bruiloft- (zelfs bij onze zuiderburen), bedrijfs- en privé arrangementen, niks is te gek.

Ons streven is om zoveel mogelijk huisgemaakte originele producten aan te bieden als onderdeel van ons motto welke luidt: “Wij maken de lekkerste gerechten voor de leukste mensen op de mooiste locaties”.

Flexibel als we zijn kunnen wij onze diensten aanbieden op zowel uitkoop basis alsmede de variant waar uw gasten direct bij ons afrekenen.

Gerechten

Van ons StreetFood arrangement tot aan bruiloft- (zelfs bij onze zuiderburen), bedrijfs- en privé arrangementen, niks is te gek.

Hieronder vindt u een klein assortiment uit ons "StreetFood arrangement".
Op onze website www.grillnsmoke.nl vindt u ter inspiratie een greep uit onze overige arrangementen.

* Pulled pork ham- of cheeseburger: Onze huisgemaakte burger van 60% rundvlees & 40% varkensvlees. Geserveerd op een dagvers broodje met langzaam gegaard pulled pork, sla, cheddar, gebakken uitjes en huisgemaakte burgersaus

* Philly Cheese Steak: Conform Amerikaans recept; heerlijk gekruide diamanthaas, gesmolten kaas en verse paprika en ui op een heerlijk broodje

* Chicken Teriyaki: Zo uit de koker van een van onze grillmedewerkers. Malse kippendij gemarineerd in “ja ja daar komt ie” huisgemaakte terriyakisaus en voorzien van heerlijke eveneens huisgemaakte zoetzure komkommers

Met specifieke dieet wensen of allergenen houden wij vanzelfsprekend rekening.

Chef's specials

Wat ons speciaal maakt zijn onze crew members. Op elke locatie nemen zij hun ongekende glimlach, kennis en ervaring mee om uw evenement dat beetje extra te geven waar uw gasten nog voldaan over na zullen praten.

Los van onze enthousiaste teamleden is onze Pulled Pork Cheeseburger is toch wel een meesterstuk die al een hele schare fans heeft, hier hebben we er al meer dan 100.000 van verkocht in de afgelopen jaren.

Los van deze smaakmaker beschikken wij op ons hoofdkantoor over een professionele horeca keuken waar we onze voorbereiding doen en alle huisgemaakte producten bedenken en voor u klaarmaken.

Deze bieden wij aan via onze volwaardige catering arrangementen (te vinden op de site) of ons StreetFood arrangement waarbij de termen flexibel, mix & match de boventoon voeren.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    1400 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7,50
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    67231721

Onze crew

Wij hebben een gemotiveerd team bestaande uit een aantal ervaren grillmasters welke tevens uw cateringmanager en aanspreekpunt op locatie zijn.
Op elke locatie worden deze Grillmasters ondersteund door een mix van grillmedewerkers.

Onze bindende factor is dat we allemaal de liefde voor lekker eten en heel specifiek "BBQ" delen!

Certificaten

  • Allergenendeclaratie
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

2 beoordelingen

  • "Top feest"

    9,3

    Ondanks het slechte weer heeft Daniel er een heerlijk evenement van gemaakt. Prettig communiceren, transparant en eten was super. Iemand die zin heeft in zijn werk en dat in het eten terug laat komen! Top

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    13-03-2023 |

  • "Top grillers"

    8,7

    Lekker stoere foodtruck/ foodjeep met heerlijk gegrilde gerechten. Er staan mannen me passie lekker te werken en dat brengt een extra sfeertje. Volgende keer kom ik weer langs!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    19-07-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Grill'nSmoke BBQ Catering
9,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck